Actualitate

Drept la replică

Domnule Primar Dorin Lojigan, oare de când o simplă constatare este percepută ca un atac public? Eu personal nu am pornit nici un război și nici nu intenționez să negociez nimic. Vorba distinsului om politic Corneliu Coposu: ,,Negociez orice, dar mai puțin principii”.

Domnule Lojigan, despre principii ar trebui să avem discuții lungi, dar înțeleg din mesajul dumneavoastră doar: frustrare, aroganță și lipsă de politețe în abordarea pe care o faceți cu privire la persoana mea.

Referitor la avansul electoral pe care singur vi l-ați atribuit, de 30% peste nivelul meu, eu vă recomand atunci, să stați liniștit, să nu vă mai stresați și să dormiți în pace, așa cum ați făcut-o în ultimii patru ani, în fotoliul de primar.

Domnule Dorin Lojigan, dacă ar fi să parafrazăm cu vorbe din popor cred că deznodământului dumneavoastră i se potrivește perfect povestea ,,Ursul păcălit de vulpe” ; așa veți fi păcălit și de sondaje!

Referitor la insinuările pe care l-ați făcut la adresa mea, cum că aș fi blocat anumite proiecte, haideți să facem un exercițiu de memorie și să ne aducem de aminte de câte ori am fost împreună la Ministerul Dezvoltării exact pentru a susține aprobarea proiectelor primăriei Câmpia Turzii, inclusiv a ,,Bazinului de înot”.

Domnule primar, dacă tot sunteți reprezentatul ,,corectitudinii” întruchipate, vă rugăm să ne detaliați și componenta rambursabilă a proiectelor inițiate de dvs.; să cunoască și cetățenii nivelul de împovărare a bugetului local.

Fiți transparent, d-le primar, și faceți publice costurile ,,măreției” arhitecturale a ,,pasajului” și a ,,bijuteriei” de sens giratoriu E60 – LIDL , pe care le-ați făurit recent!

Singurii care vă vor ,,pune frână” vor fi cetățenii, la alegeri!!!

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS