campanie campanie
Actualitate

Drumul spre victoria sportivă trece peste obstacole și imense sacrificii

Deși practică tenisul de câteva luni, Diana Mădălina Călugăr, o sportivă de doar 7 anișori, din Valea Largă, a reușit o performanță demnă de laudă. Micuța jucătoare a reușit să ajungă în finala competiției dotată cu Cupa Dr. Iuliu Hațieganu, desfășurată la Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 22 februarie, câștigând 7 meciuri.
Sub atenta îndrumare a domnului profesor Petre Santeiu, Mădălina a început să practice sportul alb in urmă cu câteva luni, mai exact din iulie 2019, când părinții ei au decis să o aducă la Turda, pentru a participa la pregătiri alături de un binecunoscut profesor, apreciat de întreaga comunitate.

„Micuța Diana Mădălina CĂLUGĂR, vine vara, de trei ori pe săptămână, la orele de tenis, iar iarna, doară sâmbăta și duminica. Felicitări și să sperăm că suntem pe un drum bun!”, ne-a povestit, cu mare drag, domnul profesor.
Deși a trecut de vârsta pensionării, Petre Santeiu continuă să fie prezent pe teren, atât la pregătirea copiilor cât si in competițiile sportive.


Profesorul Santeiu își dorește cu ardoare să aibă cât mai mulți elevi silitori și pasionați cum e Mădălina, care să se dezvolte armonios din atât fizic cât psihic și, de ce nu, să facă carieră în sportul alb, cum mai este denumit, și de ce nu, să ajungă astfel pe urmele campioanei noastre, Simona Halep.
Felicităm pe această cale părinții care iși indrumă copiii spre un sport, indiferent că e sport de echipă sau individual.
Sacrificiile sunt enorme, insă rezultatele finale vor fi pe măsură!

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS