<
Actualitate

După 13 sezoane petrecute în galben-albastru, Răzvan Pavel nu va mai continua la AHC Potaissa Turda

Mulțumim, Răzvan Pavel!

După 13 sezoane petrecute în galben-albastru, Răzvan Pavel nu va mai continua la AHC Potaissa Turda

Mulțumim frumos, Răzvan Pavel, jucător simbol al clubului nostru, cel mai longeviv jucător din punct de vedere al anilor petrecuți ca jucător activ la noi, cu 13 sezoane consecutive jucate sub culorile Potaissei, interval de timp în care a contribuit decisiv la toate realizările handbalistice obținute la nivel de seniori în Turda: promovarea în prima ligă din 2011, prima medalie obținută, cea de bronz din 2014, toate celelalte medalii de până acum, culminând cu titlul de vicecampioni în 2021, finala Cupei Challenge cu Sporting din 2017 și trofeul european, Cupa Challenge, în 2018, după dubla cu AEK Atena!

Totodată Răzvan a făcut de la Turda pasul spre echipa națională condusă la acel moment de actualul selecționer, dl Xavier Pasqual, unde activitatea lui a fost una extrem de apreciată și dată ca exemplu celor care i-au succedat la lotul reprezentativ. Ne luam la revedere de la un profesionist desăvârșit, un membru al familiei Potaissa care a dat totul pentru clubul nostru în reprezentarea comunității turdene, cu un spirit de sacrificiu exemplar, care nu va fi vreodată uitat de fanii handbalului turdean. Mesajul nostru pentru Răzvan este de a ști mereu că Turda, pentru el, va fi mereu acasă, loc unde de fiecare dată va fi primit cu brațele deschise! – FLAVIU SÂSÂEAC

HAI TURDA!!! HAI POTAISSA!!!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS