<
Actualitate

Dyomedica cei mai buni din Romania in domeniul radioactiv Industrial

Domeniul Industrial MANIPULARE – INDUSTRIAL

Instalare, montare, mentenanţă, verificare, întreţinere, reparare și service, măsurari, consultanță, dezafectare, import, furnizare și expert, training și servicii de expert.

Lucrări de întreținere și service la echipamente ce conțin surse de radiații Instalare, montarea și punerea în funcțiune a instalațiilor cu surse radioactive. Verificări tehnice periodice Conform reglementarilor și a legilor nucleare în vigoare Măsurători radiometrice de arie Conform reglementărilor și a legilor nucleare în vigoare. Măsurări dozimetrice Determinări ale contaminării radioactive nefixate
Decontaminări ale suparafețelor și spațiilor afectate. Asigurarea de aparatură dozimetrică în vederea lucrului cu surse de radiații în afara Unității Nucleare.

Dezafectarea și tratarea ca deșeu radioactiv a echipamentelor cu surse de radiații Transportul de surse radioactive cu mijloace de transport autorizate. Importuri, furnizări și exporturi de echipamente ce conțin surse radioactive. Transportul echipamentelor cu mijloace de transport autorizate. Servicii de Expert acreditat pentru toate domeniile și practicile industriale .Consultant și training specializat în vederea utilizării echipamentelor din domeniul nuclear.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS