Actualitate

DYOMEDICA CND. O companie românească în plină ascensiune

UN NUME EXCENTRIC, UN NUME COMPLEX, UN NUME RASUNATOR, DYOMEDICA CND. TE POATE DUCE CU GANDUL IN MULTE DIRECTII DAR CEL MAI IMPORTANT ASPECT AL ACESTUI NUME ESTE CA DESCRI O COMPANIE IN PLINA ASCENSIUNE.

​DYOMOEDICA CND ESTE O COMPANIE 100% ROMANEASCA, CU UN NUME RASUNATOR IN DOMENIUL INDUSTRIAL, RAFINARII, COMBINATE DE INGRASAMINTE CHIMICE, FABRICI CU DIFERITE ACTIVITATI SI UNZINE MECANICE FIIND RECUNOSCUTA CA UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANTI PILONI CARE SI-AU PUS AMPRENTA ASUPRA ACESTORA PRIN SERIOZITATEA CU CARE SI-A DESFASURAT ACTIVITATILE DE O FOARTE MARE IMPORTANTA.

​IN ZONA INDUSTRIALA DYOMEDICA CND ACTIVEAZA IN DOMENIUL EXAMINARILOR NEDISTRUCTIVE SI NU NUMAI, PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SERVICIU SE STABILESC ANII DE FUNCTIONARE PENTRU DIFERITE INSTALATII SI ECHIPAMENTE.

​COMPANIA ESTE REPREZENTATA DE DOMNUL CRACIUNOIU BOGDAN DANIEL, IN CALITATE DE DIRECTOR GENERAL, UN OM DINAMIC, PLIN DE VIATA, DE UMOR, SERIOZITATE SI CARE ARE O DORINTA CONTINUA DE DEZVOLTARE. ACESTA SI-A PUS INTENS AMPRENTA ASUPRA COMPANIEI MAI ALES PRIN DEVIZA SA „IMPREUNA SPRE UN VIITOR MAI SIGUR”, PLANIFICAND FIECARE PAS CU FOARTE MARE PRECIZIE. STIM DIN SURSE SIGURA CA IN DECURSUL ACESTUI AN COMPANIA VA ACCESA O LINEIE DE FINANTARE PE FONDURI EUROPENE URMAND SA DEZVOLTE FOARTE PUTERNIC DIVIZIA INDUSTRIALA CU INTENTIA DE A PUNE LA DISPOZITIA BENEFICIARILOR SAI CELE MAI NOI TEHNOLOGII.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS