<
Actualitate

Echilibrează sistemul muscular prin tehnologia EMS

Ai încercat antrenamentele prin Tehnologia EMS?

Termenul EMS înseamnă stimularea electrică musculară și reprezintă contracția (spasticitatea) musculaturii prin impulsuri electrice. Antrenamentele concepute cu ajutorul Tehnologiei EMS au eficiență dovedită și oferă rezultate notabile în scurt timp.

ECHILIBREAZĂ SISTEMUL MUSCULAR

Antrenamentele BodyFit îți echilibrează întreg sistemul muscular datorită faptului că aplicarea impulsurilor are loc și pe mușchii mai puțin dezvoltați. Echipamentul BodyFit, special creat pentru acest lucru, te ajută să arăți așa cum ți-ai dorit!

NU PUNE PRESIUNE PE ARTICULAȚII

Cu ajutorul tehnologiei EMS și a echipamentului BodyFit, mușchii sunt lucrați în profunzime, neexistând nicio presiune pe articulații. În cazul antrenamentelor tradiționale, în cazul celor cu greutăți, articulațiile sunt stimulate foarte mult.

Ai aflat beneficiile Tehnologiei EMS?

Tehnologia EMS are mai multe domenii de aplicabilitate, acoperind nevoile particulare ale fiecarui client. Ea poate fi utilizată pentru:

La BodyFit București poți avea parte de un antrenament complet de consolidare a musculaturii, care îți va transforma modul în care organismul folosește caloriile.

Antrenamentele cu ajutorul Tehnologiei EMS ajută la păstrarea unui echilibru al organismului, menține activi toți mușchii și ajută la prevenția unor afecțiuni medicale.

Reabilitarea post-traumatică sau post-partum este posibilă cu mai multă ușurință deoarece efortul depus este mai mic decât la un antrenament obișnuit.

După o investiție majoră tehnologia EMS este acum și în Câmpia Turzii.
EMS Câmpia Turzii Science of fitness – și-a deschis porțile în sala de fitness de pe strada Școlii nr. 4.

Cu singurul instructor licențiat de Federația Română de Culturism și Fitness, și  ca Personal Trainer din zona noastră, Cristina Cristea. Cu o experiență de peste 5 ani la cel mai înalt nivel, EMS se prezintă ca cea mai completă sală din acest domeniu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS