<
Actualitate

Echipa clubului de șah Potaissa Turda, dublă campioană națională la șah clasic și blitz și vicecampioană națională la șah rapid la fete cu vârsta 8 ani

„În perioada 12-20 iulie 2021, au avut loc Campionatele Naţionale de Şah pe Echipe de Copii, Juniori şi Tineret la şah clasic, rapid și blitz, care s-au desfăşurat la Iaşi. Timp de 8 zile, trei sportive din orașul nostru au concurat împotriva altor cluburi din țară reușind să câștige toate meciurile. Iată cum alături de părinți și antrenorul Marin Fântînă, aceste sportive au dus numele Turzii la nivel național.

Felicitări celor trei șahiste care au adăugat în palmaresul lor medalii importante. Am toată convingerea că succesul vostru nu se oprește aici, iar în viitor vom mai auzi aceste nume: 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐮𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚, 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐮𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐍𝐨𝐢𝐞𝐥𝐢𝐚 și 𝐍𝐚𝐧𝐮 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚.

Sportul este despre sacrificiu, muncă, perseverență și talent, dar pentru ca aceste victorii să continue este nevoie și de suportul comunității locale.

Vă urez mult succes mai departe și vă felicit încă o dată pentru victoriile obținute, sunteți mândria orașului nostru!” a scris primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS