Actualitate

Echipa de fotbal CSM Câmpia Turzii şi-a reluat pregătirile

S-a încheiat vacanţa şi pentru fotbaliştii de la CSM Câmpia Turzii. Luni, 22 iulie, echipa şi-a reluat pregătirea şi porneşte la drum cu un nou staff tehnic. Andrei Pintilie a condus primul antrenament la care au fost prezenţi 11 jucători. Printre aceştia s-a aflat şi Alin Tot care „99 la sută o să fie jucătorul CSM-ului”.
„Mă simt bine, sperăm că o să fie totul bine şi o să reuşim. O să fie totul bine şi o să reuşim să facem numai bine. O să creştem fotbalul din Câmpia Turzii, acesta este scopul nostru. O să mă ocup şi de pregătirea juniorilor A 1 ca să facem o trecere foarte bună a juniorilor către echipa mare. Vom încerca să jucăm la ambele echipe acelaşi sistem, ca atunci când juniorii o să facă pasul spre echipa mare să nu înceapă de la zero. Să fie obişnuiţi cu sistemul de joc. Poate e cel mai important lucru, ca oamenii să vină la meciuri, indiferent că nivelul este de Liga a IV-a, e o relaxare foarte bună să vii la stadion”, a declarat Paul Pintilie, directorul sportiv al secţiei fotbal şi antrenorul juniorilor A 1.
„Am avut o pauză de jumătate de an în care am renunţat la fotbal. Datorită fratelui meu am avut pofta asta să revin în iarbă, pentru că el m-a îndrumat, m-a îndemnat să urmez cursurile Licenţei B UEFA şi acolo am învăţat foarte multe lucruri. Treptat mi-a venit din nou pofta de a munci, de a face lucruri noi. Să sperăm că vom avea susţinere, să fim lăsaţi să lucrăm, au fost foarte multe discuţii pe baza subiectului venirii noastre la Câmpia Turzii. Lumea trebuie să aibă răbdare, aici trebuie să înceapă o construcţie. Îmi trebuie un lot de 20 de jucători şi cred că aşa putem face lucruri bune în continuare. Am alte idei, urmăresc altceva de la băieţi. Nu vreau să ne hazardăm, nu înseamnă că dacă a venit Andrei Pintilie la Câmpia Turzii deja se vorbeşte de promovare. Mă bucur că oraşul are poftă de fotbal, dar e mult de muncă.
Primul transfer sunt eu, clar că o să fiu şi jucător. Alin Tot, 99 la sută, o să fie jucătorul CSM-ului. Lucrez de un an de zile cu el şi mi-a lăsat o impresie foarte bună. Să stea liniştiţi, nu vreau să dau afară pe nimeni, vreau să lucrez cu toţi jucătorii care au făcut performanţă, mai avem nevoie de câteva transferuri”, a precizat antrenorul Andrei Pintilie.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS