Actualitate

Echipa de pompieri a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a câștigat locul I la Concursul Profesional al “Serviciilor Private pentru Situații de Urgență”

Astăzi, 6 Iunie 2019, a avut loc Concursul Profesional al “Serviciilor Private pentru Situații de Urgență” organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Avram Iancu Cluj. Competiția s-a desfășurat la Turda și au participat mai multe echipe, printre care și Serviciul pentru Situații de Urgență al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. Scopul competiției a fost de a demonstra aptitudinile necesare în prevenirea situațiilor de urgență.
Concurenții s-au întrecut în 4 probe, iar reprezentanții Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj au obținut locul I atât în clasamentul general cât și la proba de “Ștafeta 4 x100”.
Ocuparea locului 1 în clasamentul general, la acest concurs vine să confirme profesionalismul și pregătirea deosebită a Serviciului pentru Situații de Urgență al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.
Este pentru a doua oară când echipa Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a câștigat locul I în cadrul acestei competiții.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS