Economic

Agrosel – 20 de ani de activitate

Anul 2018 este anul de grație pentru compania 100% românească, Agrosel.

Într-o ambianță de mare sărbătoare, ziua de 10 august a însemnat pentru proprietarul firmei Agrosel, împlinirea, din punct de vedere profesional. Drumul pe care l-a parcurs Széll Levente, până de curând împreună cu fratele său, Alexandru Széll, a fost unul greu, dar plin de satisfacții.
Dintr-o afacere de familie, pornită în anul 1994 și dusă într-un model de business sănătos 4 ani mai tarziu, iată că după 20 de ani de activitate intensă în câmpul muncii, familia Széll culege laurii.

De câțiva ani, Agrosel s-a impus ca lider de piață pe segmentul de semințe de legume microambalate.
Agrosel a ajuns un brand internațional prin muncă, devotament, seriozitate și respect față de partenerii de business.

Misiunea firmei Agrosel este menținerea soiurilor tradiționale din România atât prin cercetare conservativă, cât şi prin crearea continuă de noi soiuri prin cercetare creativă. Creează și comercializează soiuri de legume gustoase, productive și sănătoase. Oferă oamenilor alternativa unui hobby sănătos, iar producătorilor profesioniști garanția unor recolte bogate. Prin cercetare continuă dezvoltă varietăți (soiuri și hibrizi) ameliorate, adaptate condițiilor climatice din România.

Compania investește în cercetare și tehnologie, având propriul lor laborator acreditat RENAR. Calitatea semințelor (germinație, umiditate, puritate) este controlată folosind echipamente de ultimă oră și specialiști cu experiență.

De asemenea, în premieră pentru Câmpia Turzii și România în speță, Agrosel deține ameliorarea şi înregistrarea primilor hibrizi de ardei, lansaţi și testaţi în anul 2015.

Un lucru foarte important de punctat este că firma Agrosel se bazează pe oameni. Investeşte sume importante, în fiecare an, în oameni profesioniști pentru a crea produse și a oferi servicii de calitate pentru cultivatorii profesioniști. Echipa Agrosel este o echipă numeroasă având peste 100 de angajați, care sunt în acest moment pentru servicii complete, consiliere cu valoare adăugată, sprijin profesional și promptitudine pentru clienții și partenerii Agrosel.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS