Economic

Luna Martie, cu noroc la Tabaco!

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae.

<

Luna martie a fost cu noroc la Tabaco Câmpia Turzii, unde trei dintre clientele magazinului au fost câștigătoarele unui aspirator cu picior,  a unui blender profesional și unui aparat cu vibromasaj pentru picioare.

Astfel, Silvășanu Lăcrămioara, Hisem Nadia și Tușa Rodica au fost norocoasele extrase din urnă, extragere ce a avut loc în ultima miercuri a lunii.

“Este pentru prima dată când câștig ceva, nu-mi vine să cred, este primul meu premiu câștigat, sunt atât de bucuroasă. Să fiu premiată doar pentru că-mi plătesc facturile la Tabaco, este ceva minunat”, a fost reacția uneia dintre câștigătoare.

“Nu-mi vine să cred, sunt clientă fidelă a magazinului, de aici îmi cumpăr presa, de aici îmi cumpăr cafeaua, aici îmi plătesc facturile și acum aici sunt premiată, deci sincer sunt atât de surprinsă de ceea ce înseamnă Tabaco încât n-am cuvinte”, ne-a explicat cu zâmbetul pe buze a doua câștigătoare.

“Mi-am făcut un obicei din a-mi face cumpărăturile aici, de aici în fiecare dimineață îmi cumpăr presa, tot aici îmi plătesc facturile și ocazional îmi încerc norocul la loto, noroc care a venit de la Tabaco! N-am mai câștigat niciodată, mă simt norocoasă cu Tabaco, vă mulțumesc!”, a fost reacția celei de-a treia câștigătoare.

Poți fii și tu unul dintre câștigătorii nostri în luna aprilie, când în cadrul tombolei lunare sunt oferite ca și premii un uscător de păr, o plită electrică și un trimmer de tuns iarba. Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru fiecare factură plătită la noi, pentru fiecare cumpărătură ori bilet loto jucat în agenția noastră se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

Luna Martie, cu noroc la Tabaco!
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS