Economic

(VIDEO) S-a deschis primul showroom de parchet din Câmpia Turzii

Afacerile specializate pe un anumit domeniu încep să prindă contur și la Câmpia Turzii, astfel, primul showroom specializat în parchet și-a deschis porțile pentru locuitorii din Câmpia Turzii, Turda și împrejurimi.

Showroom-ul specializat în parchet este amplasat în spatele benzinăriei Lukoil din Câmpia Turzii pe strada Mihail Sadoveanu.

“Am pus accentul pe varietatea ofertei în parchet, iar suplimentar venim și cu montarea acestuia, clientul când intră la noi în magazin are parte de consultanță  în alegerea parchetului potrivit pentru casa sa, dar și de ofertă de montare a acestuia”, a specificat Cosmin Oltean proprietarul showroom-ului, care a mai adăugat din experiența sa de peste 10 ani în domeniu: “din experiența mea de peste 10 ani în acest domeniu știu că românii au început să devină tot mai pretențioși, ei pun acum accent pe calitate, iar noi ne-am ales în așa fel  distribuitorii încât calitatea oferită de noi să fie una ridicată la un preț accesibil”.

La inaugurare a fost prezent și primarul municipiului Câmpia Turzii care a ținut să aprecieze calitatea serviciilor lui Cosmin Oltean: “îl recomand cu încredere pe Cosmin, dacă nu este cel mai bun în montarea parchetului atunci cu siguranță este printre cei mai buni”, a menționat Dorin Lojigan, care și-a arătat în același timp bucuria că în Câmpia Turzii lucrurile au început să se miște, precizând în același timp că administrația locală sprijină demersurile antreprenoriale din oraș.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS