Economic

Viamso și-a inaugurat noul showroom, o investiție de 500.000 euro

Viamso, afacerea locală din Câmpia Turzii, depozit plus magazin de construcții, s-a mutat în casă nouă. Inaugurarea noului showroom Viamso a avut loc luni, 7 august 2017, începând cu ora 9.00, în prezența reprezentanților primăriei, a colaboratorilor, dar și a clienților, aceștia încă de dimineață adunându-se la porțile noului și modernului showroom, dovadă fiind atașamentul lor pentru calitatea oferită de Viamso.

Cu o investiție de 500.000 de euro, Viamso va genera pe lângă calitate și 15 locuri de muncă, un câștig pentru Câmpia Turzii.

“Este a doua investiție majoră în Câmpia Turzii în acest an, o investiție de 500.000 euro, sunt mândru de ceea ce Sorin și Viviana au reușit să facă aici, iar despre calitatea Viamso pot garanta chiar și eu, întâmplarea face că sunt client al acestei firme, felicitări și le dorim succes“, a menționat Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Viamso, afacerea 100% locală își propune să ofere clienților tot ceea ce-și doresc pentru casa lor, acesta fiind și sloganul companiei, prețurile produselor, dar în special calitatea lor vor face din Viamso preferatul showroom din zonă.

“Mulțumim celor care ne-au ajutat pentru ceea ce am reușit aici, muncitorilor, proiectanți, colaboratori și nu în ultimul rând personalului care au fost extraordonari, au muncit de dimineață până noaptea târziu, a fost foarte greu, sperăm ca de azi să fie un început și mai bun, dorim să ajungem să oferim clienților tot ceea ce au nevoie pentru casa lor”, a menționat Sorin Moldovan, managerul Viamso.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS