Actualitate

Ediţia aniversară Untold. Abonamentele, SOLD OUT. Biletele de 1 zi se vând ca pâinea caldă!

Abonamentele pentru cele 4 zile la festivalul Untold, devenit deja unul dintre cele mai bune evenimente din lume, s-au epuizat.

Ultima șansă pentru cei care doresc să ajungă în august la Cluj, sunt abonamentele VIP, vândute în proporție de peste 90% și biletele de 1 zi.

„Odată cu epuizarea abonamentelor General Access, biletele de 1 zi se vând într-un ritm accelerat, care depășește toate așteptările!”, spun organizatorii.

Aceştia îi sfătuiesc pe cei care nu vor să rateze ediția aniversară, să consulte programul festivalului, și să opteze în cel mai scurt timp  fie pentru abonamentul VIP, fie pentru biletele  de 1 zi:

Day 1:     73 euro + taxe

Day 2:     83 euro + taxe

Day 3:     83 euro + taxe

Day 4:     95 euro + taxe

Prețul biletelor de 1 zi va crește în perioada imediat următoare, anunţă organizatorii Untold.

„Celor care își doresc să trăiască experiența completă a ediției aniversare a festivalului Untold, organizatorii le recomandă să se înscrie pe waiting list, pe site-ul festivalului, pentru șansa de a mai prinde un abonament, în eventualitatea unor anulări de ultim moment”, mai spun aceştia.

Organizatorii au pregătit pentru ediția din acest an surprize și experiențe pentru fanii festivalului care le vor depăși pe toate cele trăite până acum, în cele patru ediții de festival. Printre cele mai așteptate momente din acest an se numără super show-ul  lui Robbie Williams, show-ul unic Armin UNTOLD, mult așteptatul trio, 3 are Legend (Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike) dar și revenirea pe scena principală a lui Martin Garrix. Și David Guetta se reîntoarce la Cluj-Napoca pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD și promite un show incredibil.

Producția festivalului din acest an va fi una impresionantă, din toate punctele de vedere și o depășește cu dublu pe cea din anii precedenți. Scena principală va avea peste 1000 de mp de ecran led, iar decorul însumează peste 30 de camioane. Aceeași scenă, pe care vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai lumii va avea decor 3D și o deschidere de 90 de metri dar și multe alte suprize pregătite de organizatori care îi vor duce pe fanii festivalului într-o lume plină de magie.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS