<
Actualitate

Electrica Furnizare si Gaz Vest amendați!

Electrica Furnizare a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 200.000 lei, iar societatea Gaz Vest cu o amendă similară, tot 200.000 lei

Astfel, au fost finalizate verificările privind îndeplinirea obligației de emitere de facturi care să cuprindă informații corecte, transparente, clare și complete referitoare la plafonarea prețului final al energiei electrice și al gazelor naturale precum și consumul facturat aferent perioadei de acordare a compensației.

Amenzile sunt mai degrabă simbolice, în condițiile deranjului creat clienților, care s-au trezit cu facturi enorme, iar firmele sancționate nu sunt singurele cu aceste practici. Autoritățile nu reușesc, de luni de zile, să rezolve această problemă, iar cei care au de suferit sunt doar clienții acestor firme.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societățile Electrica Furnizare și Gaz Vest, nu au aplicat clienților beneficiari schema de sprijin prevăzută de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 118/2021, aprobată prin Legea nr. 259/2021, pentru plata facturilor aferente consumului de energie electrică şi gaze naturale, pentru luna noiembrie 2021, afectând astfel interesele economice ale clienților finali beneficiari ai schemei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS