<
Actualitate

Elevii Colegiului Tehnic “Victor Ungureanu” în practică la Primăria Câmpia Turzii

Elevii Colegiului Tehnic “Victor Ungureanu” în practică la Primăria Câmpia Turzii

Elevii Colegiului Tehnic “Victor Ungureanu” în practică la Primăria Câmpia Turzii

Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii: Astăzi, la finalul unei săptămâni de practică în Primăria Muncipiului Câmpia Turzii, elevii Colegiului Tehnic “Victor Ungureanu”, au fost dornici să îmi împărtășească experiența lor, curiozitățile și situațiile întâmpinate.
Ca și Primar al Municipiului Câmpia Turzii mă bucur pentru realizările lor și fac tot ce îmi stă în putință, astfel încât să trezesc în ei dorința de a se reîntoarce în orașul lor natal după finalizarea studiilor.
Dacă vorbim despre investiții în Municipiul Câmpia Turzii, ei sunt cea mai mare și importantă investiție iar noi, prin renovarea si dotarea scolilor, prin asigurarea burselor, a programelor after school le oferim cadrul optim de invatare si dezvoltare!
Am stat la discuții cu acești tineri, ascultându-le nevoile și dorințele, astfel incat ideea de a se intoarce in orasul natal după realizarea studiilor sa devina realitate.
Pe parcursul ultimilor ani, am avut o surpriză în ceea ce privește dorința tinerilor de a lucra în instituțiile publice, iar la nivelul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii au fost angajați mai mult de 15 tineri, de care sunt mândru și le-am spus acest lucru și elevilor aflați în practică.
Cred în ei, în tinerețea lor și în dorința de a face din lumea lor un loc mai bun!
I-am asigurat de toată susținerea mea și totodata i-am încurajat să viseze măreț!
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS