<
Actualitate

Emoții la final de carieră

Acest început de săptămână este unul plin de emoție la Baza 71 Aeriană, având loc trecerea în rezervă a comandorului Adrian Motorga.

Absolvent al Liceului militar „Tudor Vladimirescu” și ulterior a Școlii militare de ofițeri de aviație și însumând peste 29 de ani de uniformă militară, acesta a dat dovadă de responsabilitate și profesionalism pe parcursul întregii cariere.
A participat cu detașamentul la misiunea „Baltica-07”, a urmat numeroase cursuri de perfecționare și a fost recompensat cu Emblema de onoare a Forțelor Aeriene în 2008 și cu Emblema de onoare a Statului Major General în 2017.
Acum, la final de carieră, alături i-a fost atât familia, cât și camarazii lângă care și-a petrecut o mare parte din timp. Cu acest prilej, comanda unității și toți colegii îl felicită pentru modul responsabil cu care și-a îndeplinit obiectivele, fiind mereu alături de colectivul din subordine și de colegii săi. Ne bucurăm că am avut lângă noi un om deosebit și un pilot de excepție și suntem siguri că și-a pus amprenta pe generațiile pe care le-a format de-a lungul anilor. Vă dorim pensie cât mai lungă și să vă bucurați de tot timpul liber cu familia frumoasă pe care o aveți!
✍️📸 Andreea ONIȚA
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS