<
Actualitate

Eurodeputatul PNL, Daniel Buda, în vizită de lucru în comuna Tureni

Eurodeputatul PNL, Daniel Buda, a efectuat o vizită importantă în comuna Tureni. La întâlnirea avută cu doamna primar, Elena Daniela Mănăilă, cei doi oficiali au discutat despre problemele comunității, în special cele legate de proiectele cu finanțare europeană. Au fost abordate strategiile de dezvoltare pe termen scurt și mediu pentru următorii ani.

După întâlnire, Daniel Buda și doamna primar, au vizitat șantierul DX A3 – Tureni. Aici, au întâlnit șeful de șantier și au analizat problemele apărute în timpul execuției. Un exemplu este problema stâlpilor de înaltă și medie tensiune care trebuie relocați urgent.

Vizita a continuat la doi fermieri din Micești, unde cunoștințele și experiența eurodeputatului Buda au ieșit în evidență. Fermierii din Tureni i-au prezentat domnului Buda problemele cu care se confruntă, inclusiv cea a medicului veterinar din comună, care nu este tolerat de fermieri.

În final, vizita a continuat la o fermă de cai a domnului doctor Adrian Silvestru, unde domnul eurodeputat a făcut o tură de călărie pe unul dintre cei mai frumoși cai.

Această vizită subliniază angajamentul continuu al eurodeputatului Daniel Buda față de comunitatea din Tureni și de a lucra împreună pentru a rezolva problemele cu care se confruntă.

Biroul de presă al Comunei Tureni.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS