Eveniment

A început cel mai important eveniment hipic al Transilvaniei: Salina Equines

În perioada 5-8 iulie, Salina Equines este gazda acestui mare eveniment internațional, Salina Equines Horse Trophy, unde sute de concurenți se vor întrece în trei probe senzaționale și vor face show-uri ecvestre unice în România.

 

Competiția Internațională Salina Equines Horse Trophy, a ajuns la a treia ediție. Peste 200 de concurenți participă anual pentru premii substanțiale și pentru beneficiile din dotările premium ale bazei sportive. Probele de obstacole, anduranță și atelaje fac din fiecare zi un spectacol al sportului și grației. Show-urile ecvestre din fiecare seară de competiție entuziasmează mii de spectatori.

 

În acest an, Salina Equines Horse Trophy (SEHT) o are ca invitată de onoare pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, alături de care se va afla Alteța Sa Regală Principele Radu. Familia Regală susține SEHT încă de la ediția din 2017, când unul dintre premiile acordate a fost denumit Cupa Regina Ana, anunţă organizatorii.

 

În cadrul celei de-a treia zi de competiție, în 7 iulie, Majestatea Sa Margareta va oferi trofeul câștigătorului Probei Obstacole, ce poartă, în acest an, numele Cupa Regele Mihai. Ceremonia se va desfășura cu începere de la ora 19.00.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS