Administraţie

ANER în plină ascensiune

2019 începe bine pentru Aner, cu un super single. “DANCE” se numește piesa care te pune în mișcare în noul an!
Linia melodică și versurile îi aparțin, ca de fiecare dată, lui Aner..

Aner:
“I JUST WANNA MAKE THE WORLD DANCE” îmi aduce aminte de copilărie și vine ca un răspuns la întrebarea: tu ce vrei sa faci când ai să fii mare?
Mi-am urmat drumul exact așa cu am simțit și mă bucur că n-am renunțat atunci când toată lumea ridica o sprânceană când le ziceam că vreau să fac muzică.
În altă ordine de idei, muzica a fost mereu jucăria mea preferată. E genul de jucărie de care nu m-am plictisit niciodată. Aceeași jucărie, mereu altfel.
Azi am scris despre asta. Despre cum m-am pierdut uneori ca artist. Despre cum m-am regăsit. Și cel mai important, despre ce vreau să fac ca artist.”

Artistul turdean Aner sau Andrei de la fosta trupa 4 FUN este în plin turneu de promovare a noii sale piese. Zilele acestea este în București și face turul televiziunilor. Joi îl vom putea vedea pe turdeanul nostru pe Kanal D la Teo Show, iar vineri dimineață la matinalul de pe Antena 1, la Neața cu Răzvan și Dani. Aner își promovează noua sa piesa, o piesă cu real succes, o piesa simpla după cum chiar el spune „mi-am dorit să vă arăt ce se întâmplă în spatele unui concert / party! Așa că vă iau cu mine în călătoria mea de-o zi”. Pentru cei care nu pot sa îl urmărească la TV pe Aner îl găsim pe Facebook? Instagram și YouTube, iar noua sa piesa poate fi găsită aici:

https://m.youtube.com/watch?v=ATaRy6Z7Dp0&feature=youtu.be

Andrei, suntem cu adevărat mândri de tine și îti dorim mult mult succes pe mai departe!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.