Eveniment

Cel mai frumos campus universitar din Cluj Napoca găzduiește un Târg de Crăciun

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj Napoca împreună cu Asociația Beard Brothers au conceput un Târg de Crăciun în campusul universității, unde vizitatorii pot găsi de toate pentru toți.
Scopul este unul comun, de strângere de fonduri pentru cel mai îndrăzneț și important proiect al Asociației Beard Brothers, acela de a cumpăra o ambulanță.

La Târgul de Crăciun din campusul USAMV găsiți numeroase produse ecologice și tradiționale care provin din producția proprie sau a producătorilor locali.

„Dorința noastră este ca cei de la SMURD să găseasca sub brad anul acesta o ambulanță de tip C nouă. Voluntarii Beard Brothers și The Sisterhood ne inspiră mereu și mă bucur nespus că lucrăm împreună la acest proiect. Asociațiile studențești din USAMV și-au unit forțele și, împreună cu sprijinul conducerii universității, au pus bazele unui proiect care ne aduce mai aproape de împlinirea scopului nostru caritabil. Vă așteptăm cu drag și cu sufletul deschis!”, a declarat Mădălin Grigore, prefectul studenților USAMV Cluj-Napoca.

Dulcețuri – de lapte, soc, coacăze, trandafiri -, ceaiuri, sare cu verdețuri, miere de salcâm, polifloră, cu miez de nuncă, polen, tinctură de propolis, siropuri de mentă, brad, soc sau ghimbir, cătină cu miere, sucuri naturale, vin de zmeură, mure sau măceșe, ciuperci murate, telemea, caș de oaie și vacă, telemea maturată, cârnați tradiționali afumați, salam, caltaboși, cornulețe, gogoși, cozonac și prăjitură cu mere se numără printre bunătățile cu care au venit producătorii locali.
De asemenea se pot găsi și decorațiuni și lucrușoare hand-made.

La deschiderea târgului, celebrul Chef, Paul Siserman, a pregătit bucate alese pentru cei prezenți. Paul Siserman este recunoscut ca fiind o persoană care se implică în acțiuni caritabile, fiind unul dintre cei care răspunde afirmativ, ori de câte ori i se cere asta.

Târgul de Crăciun este deschis până vineri, ora 18:00. Profitați!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.