<
Eveniment

Ceremonia de deschidere a ZMT

În prima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Turda, vineri, 17 august 2018, la ora 10.00 a avut loc ceremonia de deschidere a evenimentului. Această ediție este cea de-a 18-a şi cuprinde peste 50 de evenimente în mai multe locații din oras, Muzeul de Istorie Turda, unde intrarea este gratuită cu ocazia ZMT, Salina Turda, unde la anumite evenimente intrarea este gratuită, Scena din parcul central, unde are loc “Festivalul de gastronomie turdeană” unde se vor duela Master Chef-ii, de asemenea, Expo Flora, organizată în acest an de Prival, Pietonala din central orasului, unde are loc “Expo Auto” partener principal fiind Dacia şi nu în ultimul rând scena amplasată pe strada Tineretului în zona Materna, unde vor urca artişti de renume.

Sala Mare a Primăriei Turda a fost vineri dimineaţa arhiplină, la deschiderea oficială au participat pe lângă gazda, Cristian Matei, primarul municipiului, Horea Nastra, deputat, Ioan Aurel Cherecheş, prefectul județului Cluj, Cristina Burciu, deputat, Cornel Itu, deputat, dar şi consilieri locali, personalități ale oraşului, sponsori şi parteneri în cadrul ZMT.

Toți au lăudat echipa organizatoare, ce îl are în frunte pe Cristian Matei, mai ales că este anul Centenarului, iar la ediția aceasta sărbătorim majoratul Zilelor Turzii, fiind a 18-a ediție.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS