Eveniment

Concert Trust your art

Proiectul cunoscut „TRUST YOUR ART“, cofinanţat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017, se desfăşoară în continuare şi astfel, în data de 04.08.2017, a avut loc Concertul live, avându-l ca invitat pe Ricardo Caria, cântăreţ de origine portugheză, cunoscut, în primul rând, pentru muzica fado, pe care o interpretează. Pe scena Palatului Cultural din Câmpia Turzii, Ricardo Caria şi trupa sa, a stârnit aplauzele cu un repertoriu variat de muzică uşoară de calitate, antrenând întreaga sală.
Spectacolul a avut o notă cu totul deosebită, deoarece pe scenă au evoluat copii talentaţi din Câmpia Turzii, selectaţi chiar de Ricardo Caria, care au umplut inimile de bucurie a celor prezenţi cu talentul lor, cu farmecul lor, cu trăirea lor scenică, de adevăraţi artişti. Încurajate şi susţinute de Ricardo Caria, nouă tinere au cântat din repertoriu românesc şi strâin şi o trupă de dans a însoţit seara.
A fost emoţie, bucurie, aplauze, un Concert care a dovedit, încă o dată, că muzica deschide inimile şi uneşte oamenii.
Un alt eveniment, organizat prin proiectul „TRUST YOUR ART“ şi defăşurat în holul Palatului Cultural, a fost expoziţia de obiecte handmade, realizate de tinerii cu dizabilităţi, cu sprijinul specialiştilor şi voluntarilor din cadrul Centrului de zi “ Family“ al Asociaţiei Pro Assisto. Obiectele expuse au fot admirate de toţi cei care au participat la Concert, spre bucuria tinerilor cu dizabilităţi, prezenţi şi ei la eveniment.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul puteți contacta:
Coordonator proiect: Floriana Prahoveanu, tel.0748023580,
email:proassisto@yahoo.com
florianaprahoveanu@yahoo.com

Sursa foto: facebook

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS