Eveniment

După ce au început să-i dispară banii din portofel, patroana unui salon din Câmpia Turzii a apelat la poliție, aceștia organizând un flagrant (video exclusiv!)

Patroana unui salon de înfrumusețare din Câmpia Turzii a constat că frecvent îi lipseau bani din portofel. La început a crezut că din neglijență însă, dispariția banilor din propriul portofel a început să devină constantă.

La un moment dat s-a instalat o tensiune între angajatele salonului, clar cineva lua banii. Astfel, fără a anunța pe nimeni, patroana salonului a instalat o cameră spion pentru a indentifica cauza dispariției banilor. Nu mare i-a fost mirarea când a constat că una dintre clientele salonului era hoaţa. Astfel, patroana salonului din Câmpia Turzii a apelat la poliție, iar în colaborare cu aceștia s-a organizat un flagrant (bani marcați și video) după spusele patroanei salonului.

În ziua flagrantului, clienta bănuită că ar fi cauza dispariției banilor era prezentă în salon. În momentul în care poliția a descins în salon, a găsit suma de 400 lei (bani marcați) în posesia clientei salonului. Prima reacție a acesteia a fost că a încurcat portofelele, după spusele martorilor.

Am luat legătura cu patroana salonului de înfrumusețare, care a fost de acord să ne explice experința trăită: “mergeam la lucru, munceam o zi întreagă, iar când ajungeai acasă nu mai găseam banii. Astfel am luat decizia de a instala o camera spion și de a apela la poliție. Vreau ca experiența mea neplăcută să nu o mai trăiască și alte persoane care muncesc pentru banii ăia, din acest motiv am apelat la dumneavoastră”, ne-a declarat patroana salonului de înfrumusețare din Câmpia Turzii.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS