Eveniment

Eveniment caritabil: Alergăm pentru Rareș Andrei Olteanu

Primei ediții a “Câmpia Turzii Sport Festival”, organizat de Ziarul 21, ce se va desfăşura în 16-17 iunie, la Complexul Trei Lacuri din Câmpia Turzii, i s-au alăturat tineri antreprenori locali, care au pus umărul la organizarea acestui inedit eveniment, iar toți banii care se vor dona, vor intra în contul lui Rareș Andrei Olteanu, băiețelul care suferă de o boală gravă.

Complexul Trei Lacuri va găzdui un campionat de fotbal, o competiție de cross și o competiție de pescuit sportiv. Toate în același loc, toate în aceași zi și toți banii care se vor aduna, se vor dona spre binele și sănătatea lui Rareș Andrei Olteanu.

Alergăm pentru Rarel Andrei Olteanu, prima ediție de cross organizată profesionist în Câmpia Turzii va fi dedicată micuțului Rareș Andrei Olteanu şi toate încasările vor fi redirecționate către tratamentul micuțului.

 

Despre cross:

Taxa de participare se plătește înaintea evenimentului la standul de lângă linia de Start/Finish (17 iunie 2018);
– Taxa de participare se oferă sub formă de donație, suma donată fiind integral direcţionată familiei micuţului Rareş Andrei Olteanu. (vezi https://www.ziarul21.ro/…/apel-umanitar-fiul-unor-militari…/ )
– Taxa de participare reprezintă donația MINIMĂ pe care o puteți oferi în scop caritabil și include numărul de concurs, acces la punctul de hidratare și tot respectul organizatorilor şi familiei Olteanu pentru gestul făcut;
– Alergarea o să se desfășoare urmărind traseul disponibil mai jos;
– Traseul pentru Walk (plimbare) este similar cu cel pentru cursa main. Astfel, cei care nu doresc să alerge pot să se plimbe şi să admire priveliştea din jurul lacurilor din cadrul Complexului de Agrement „La Trei Lacuri”;
– Participanţii sunt rugaţi să fie prezenţi la standul de la Start înainte cu cel puţin 30 de minute pentru ridicarea numărului de concurs;
– Doritorii pot achiziţiona şi tricoul oficial al evenimentului pentru suma de 50 de lei. Cei care achiziţionează tricoul nu mai plătesc taxa de participare, iar toţi banii din vânzarea tricourilor vor fi donaţi!

 

Program eveniment:
– Junior – 10:00
– Main – 10:15
– Walk (plimbare) – 10:20
– Premiere – 11:00

Pentru mai multe informaţii: 0741. 383 717

Prezența dvs. la eveniment este o oportunitate de implicare în rezolvarea unei nevoi speciale.
Vă mulțumim anticipat pentru participare.

Pentru inscriere click AICI: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScA7gcC1ZmNEQ-f8y…/viewform

Împreună putem salva o viață, împreună o vom salva, vino și tu duminică, 17 iunie la evenimentul caritabil pentru Rareș Andrei Olteanu, în zona de agrement La Trei Lacuri.

Toți participanți câștigători vor fi recompensați cu diplome și cupe din partea sponsorilor.

Povestea micuțului Rares Andrei ne-a mișcat foarte mult și a mișcat și foarte multă lume.

Am fost foarte impresionați de numărul mare de distribuiri și de numărul mare de vizualizări a articolului (aproximativ 800 de mii de vizualizări și peste 10.000 de distribuiri), impresionați de numărul persoanelor care ne-au sunat să ne ceară contul pentru a dona. În acest context, am hotărât că mărinimia oamenilor din Câmpia Turzii trebuie să continue, iar în acest scop am decis să organizăm un eveniment caritabil dedicat în totalitate micutului Rareş Andrei. Comunitatea din Câmpia Turzii o să dovedească, cum a făcut-o de foarte multe ori până acum, că are suflet mare.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.