Eveniment

Incendiul de la Pata Rât a fost stins după 24 de ore

Pompierii au reuşit să stingă, joi seară, incendiul de la groapa de gunoi a Clujului, după o intervenţie care a durat aproape 24 de ore, echipele retrăgându-se după stingerea tuturor focarelor. Cauza izbucnirii focului urmează să fie stabilită de specialişti.

 

Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj, incendiul izbucnit la groapa de gunoi a fost stins joi seară, pompierii retrăgându-se după stingerea ultimelor focare.

 

Incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, iar intervenţia a durat aproape 24 de ore. Deocamdată, cauza izbucnirii focului nu este cunoscută, pompierii urmând să o stabilească în zilele următoare.

 

Un puternic incendiu a izbucnit miercuri seară la groapa de gunoi a Clujului, de la Pata Rât, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale.

 

Majoritatea focarelor au fost stinse până joi dimineaţă, dar intervenţia a fost dificilă, întrucât alimentarea cu apă a maşinilor de intervenţie s-a făcut cu dificultate, din cauză că hidranţii nu au avut presiune.

 

Depozitul de deşeuri de la Pata Rât, judeţul Cluj, care arde de peste douăzeci de ore, are autorizaţie de mediu valabilă, au anunţat, joi, reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu. Potrivit acestora, în 2017, s-au efectuat cinci controale la depozitul respectiv, fiind aplicate două amenzi în valoare de 35.000 de lei. Şeful Gărzii de Mediu Cluj a fost înlocuit din funcţie.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS