Eveniment

Masina politiei aflată în urmărirea unui suspect a fost implicată într-un accident rutier

Poliţiştii au reţinut un bărbat care, în calitate de conducător auto, nu a oprit la semnalele acestora, şi-a continuat deplasarea şi a fost implicat într-un eveniment rutier. Ulterior identificării, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 00:45, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care circula pe DJ 150, pe raza localităţii Viişoara. Conducătorul autoturismului nu a respectat semnalul de oprire al agentului poliţiei rutiere, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au trecut la urmărirea respectivului autoturism, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea şi a fost implicat într-un eveniment rutier, intrând în coliziune faţă-spate cu un autovehicul parcat, iar după impact a fugit de la faţa locului, abandonând autoturismul pe un teren viran, din localitatea Luna, judeţul Cluj. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, cel în cauză a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Aiton. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul penal. În cursul zilei, bărbatul a fost prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri. În timpul urmăririi, echipajul de poliţie a fost implicat într-un accident rutier. Pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs, au fost declanşate verificări interne.

Proprietarul maşinii, Lovasz Stefan scrie pe facebook:

Buna seara am sa public acest articol cu accidentul petrecut sâmbătă noapte spre duminica pe raza comunei viisoara județul Cluj in care a fost implicat o mașina de poliție care nu o acordat prioritate și am intrat in noi specific polițaiul a ieșit de pe o strada secundara noi ieram pe strada cu prioritate cu totuși ca avea girofarul pornit iel trebuie sa acorde prioritate avea circa 80-90km h nici de cum nu o avut și sirena pornita astăzi am văzut tot felu de declarați pe internet tot ce o declarat IPJ Cluj i minciuna speram sa nu rămână cazu asa in favoarea lor. Dați distribuiri sa vadă o țara întreaga ce face poliția romană.

foto: Lovasz Stefan

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS