Eveniment

Masonii din Câmpia Turzii au ajuns la Antena 3

    Vineri, Antena 3 a difuzat un material despre lojele masonice de la Câmpia Turzii. Florin Ghiulbenghian, fost mason, spune: “Aceste loje nu sunt altceva decât niște escrocherii pentru a-i îmbogăți pe șefii lor. Iar cei înşelaţi sunt foarte rușinați pentru a depune marturie”.

În acest moment la Cluj se discută dizolvarea organizației PSD de la Câmpia Turzii. Tot Florin Ghiulbenghian în intervenția sa de la Antena 3 spune că nu este ilegal să se adere la o lojă masonică, însă netrecerea sa în declarația de interese reprezintă o infractiune.

 

Ce politicieni români sunt implicați în masonerie și ce simbolizează ritualurile acestora

Masoneria română pare să nu mai fie de multă vreme ceea ce ar trebui. O spune și Florin Ghiulbenghian, fost membru al masoneriei, care s-a retras din cauza practicilor oculte, care includ protejarea infractorilor.

 

Florin Ghiulbenghian a comentat, vineri, la Antena 3, o serie de dezvăluri făcute de Câmpia Express, privind implicările unor politicieni în ritualuri masonice.

 

”Din păcate se face o mică și voită confuzie. Cavalerii de Malta nu aparțin masoneriei. Ce numim noi în România Cavaleri de Malta, sunt niște escrocherii. Nu au nicio legătură cu Ordinul de Malta. Acesta este deschis numai catolicilor, prezența multor români în aceste pseudo-ordine servește doar orgoliului și umplerii buzunarelor șefilor. Sunt niște escrocherii interesante. Nu știu cărei structuri masonice aparțin, oricum nu este ilegală apartenența la structuri masonice, cu excepția cazului în care nu declară acest lucru, fiind funcționari publici sau magistrați”, a spus Florin Ghiulbenghian.

 

Francmasoneria (masoneria) este, conform site-ului Marii Loje Naționale din România, www.mlnr.ro  un Ordin iniţiatic străvechi şi respectat în întreaga lume, cu un caracter tradiţional şi simbolic. Ea este o frăție a oamenilor liberi, indiferent de religie sau de clasa socială. Întemeiată pe principiul toleranţei, Francmasoneria se dezvoltă prin diversitatea sa confesională şi socială, spre atingerea unui ţel comun: urmarea propriului drum al fiecăruia dintre noi către perfecţionarea de sine. Masoneria e un pas spiritual, structurat asemeni unei organizări a vieţii umane şi a unei modalităţi de existenţă. Organizaţia Masonică există pentru a garanta libertatea şi independenţa creaţiei şi muncii fiecăruia, cât şi pentru a asigura un sprijin colectiv. Drumul este alcătuit din mai multe etape, care permit un progres continuu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS