Eveniment

Pregătiri pentru semifinala Eurovision România, în unul dintre cele mai frumoase locuri din lume – Salina Turda

Pregătirile sunt în toi în Salina Turda pentru semifinala de duminică, iar asta se vede prin cele peste 10 tone de cabluri și de materiale coborâte în subteran. La 80 de metri sub pământ va avea loc un spectacol unic!

Vatra Minei Rudolf e plină de tehnicieni și de muncitori care montează scena.

Materialele sunt aduse cu un transportor până la puțul tehnologic și de acolo coborâte încă 40 de metri.

A patra semifinală Eurovision va avea loc duminică, 11 februarie. Trei concurenți vor fi aleși de juriu pentru a participa în finala de la Sala Polivalentă din București.

Spectacolul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova și pe platforma TVR+.

(sursa: TVR Cluj)

Interes enorm pentru invitațiile la Eurovision

Primăria Turda a lansat un concurs prin care 100 de locuri din cele 300 disponibile vor fi oferite turdenilor printr-un concurs simplu. Turdenii trebuie să lase un comentariu cu numele lor complet la postarea primăriei. În mai puțin de 24 de ore de la lansarea concursului peste 550 de pesoane au lasat comenturi pentru a putea intra în posesia unei invitații.

Interesul crescut în rândul turdenilor demonstrează încă o dată importanța desfășurării unui astfel de eveniment la noi acasă, în cel mai spectaculos loc subteran din lume, Salina Turda.

 

Câștigătorii vor fi selectați prin intermediul programului random.org – joi, în data de 08.02.2018. Aceștia vor fi anunțați în aceeași zi, atât prin intermediul Facebook cât și prin intermediul presei locale. Invitațiile vor fi ridicate vineri, în data de 09.02.2018, de la secretariatul Primăriei Municipiului Turda, pe bază de carte de identitate.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.