<
Eveniment

Premiată de Ioan Zeng la 100 de ani de viață

Stadler Marie s-a născut la data de 17 septembrie 1923 în comuna Săliştea de Sus, raionul Vişeu, Maramureş, într-o familie de catolici credincioși și harnici.

Ajunsă la 100 de ani, dna Stadler Marie a primit vizita primarului Ioan Zeng care i-a oferit un buchet cadou, un premiu și o diplomă de onoare.

Ioan Zeng: „Seniorii merită tot respectul și aprecierea nostră. Am făcut azi o vizită aparte, în Comuna Mihai Viteazu, satul Corneşti pentru a felicita în numele întregii noastre comunități pe Stadler Marie, cu prilejul aniversării de 100 de ani!.
În semn de prețuire și respect pentru venerabila vârstă, Primăria Mihai Viteazu a acordat un sprijin financiar în valoare de 1000 lei, un tort si un buchet de flori.
Să fiți binecuvântată, doamna Stadler Marie! La mulți ani!”

 

În cei 100 de ani de viaţă dna. Stadler a avut multe probleme şi neajunsuri, dar şi-a urmat cu credinţă şi onoare soţul. Astfel că în anul 1952, soțul dnei. Stadler este transferat ca şef de echipă la CFR şi aşa ajung să se stabiliască în comuna Mihai Viteazu, satul Corneşti, în urma cu 71 de ani, unde pun bazele unei noi gospodării frumoase. Dna. a lucrat la CAP, s-a ocupat de educarea copiilor, de cultivat pământul şi a crescut animale. Au trudit împreună pentru a-și întreține familia.

La cei 100 de ani, sărbătorita noastră a avut privilegiul să se bucure de copii, nepoți și strănepoți, reușind să depășească toate obstacolele apărute în cale şi iată-ne azi sarbătorind-o la vârsta centenarului.

Acum la ceas aniversar, vă dorim ca anii care se adaugă la buchetul vieții, să vină cu liniște și sănătate, bucurându-vă de iubirea lui Dumnezeu și a celor din jur.

Să fiți binecuvântată, doamna Stadler Marie! La mulți ani!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS