Eveniment

Prima ediție din 2018 a Transilvania Drag Race este dedicată memoriei lui Horea Hada

Ideea curselor legale de maşini a început să prindă contur și în România, iar  Transilvania Drag Race a devenit un dintre cele mai importamte competiții de acest gen.

Competiţia de accelerare auto-moto, de la ediție la ediție a fost tot mai spectaculoasă, iar de fiecare dată a strâns un număr impresionant de participanţi, pasionaţi ai cailor putere, dar şi de spectatori.

„Creierul” din spatele competiţiei „Frozen”, pe numele său real Adrian Jurca, a decis ca prima ediție din 2018 a Transilvania Drag Race să fie dedicată memoriei celui care a fost Horea Hada.

De ce s-a luat această decizie? Ne-a răspuns chiar Adrian: “Am decis ca prima ediție din 2018 a Transilvania Drag Race să fie dedicată memoriei lui Horea Hada, în primul rând pentru omul care a fost Horea Hada, pentru prietenul Horea Hada, dar şi pentru faptul că Horea Hada a sprijinit această competiție, inclusiv prin participare”, a mărturisit pentru Ziarul 21, Adrian Jurcă.

Despre prima ediție a Transilvania Drag Race din 2018, Adrian Jurcă ne-a dezvăluit că vor fi 100 de mașini în curse și un număr de 30 de mașini la expoziție, iar ca o noutate, Adrian a dezvăluit în exclusivitate pentru Ziarul 21 că la prima ediție vor fi 20 de mașini Ford Mustang, care vor participa atât la curse, cât și la expo.

Mesajul creierului din spatele Transilvania Drag Race, pentru cei pasionați de caii putere a fost:vă așteptăm la unul dintre ultimele show-uri pe autostrada A3 la Câmpia Turzii… să sperăm că vremea va ține cu noi, iar cât privește competiția și expozițiile de mașini vă garantăm că nu veți regret.”

Prima ediție din 2018 a Transilvania Drag Race va avea loc în weekendul 28-29 aprilie, locația A3 Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.