Eveniment

#Rațiu100 Friends and Family Weekend: Alexandru Tomescu și Angela Drăghicescu susțin Concertul Centenar Ion Rațiu la Turda

Violonistul Alexandru Tomescu și pianista Angela Drăghicescu susțin Concertul Centenar Ion Rațiu la Teatrul „Aureliu Manea” din Turda, vineri, 2 iunie 2017, începând cu ora 19.00. Concertul este dedicat Casei Enescu din Mihăileni și are loc în cadrul evenimentului aniversar #Rațiu100 Friends and Family Weekend, organizat de Centrul Rațiu pentru Democrație la Turda și Cluj-Napoca între 2 și 4 iunie.

 

Proiectul de reabilitare și revitalizare a Casei Enescu din Mihăileni și înființarea Academiei de Muzică și Arte Vizuale „George Enescu” Mihăileni este susținut de Fundația Pro Patrimonio, în parteneriat cu Fundația Remember Enescu.

 

Concertul de la Turda va fi însoțit de o expoziție dedicată proiectului, amenajată în foaierul Teatrului, unde se vor putea face și donații. Biletele au fost puse în vânzare la Teatrul „Aureliu Manea” și la Cafeneaua Culturală La Papion din Turda. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS