Eveniment

Redacţia Ziarul 21 a rămas fără curent

Acum o săptămână ne-am trezit fără curent în redacţie, pe strada Mihai Eminescu nr. 6-8. Am crezut că s-a luat curentul în zonă, fără să se anunţe, aşa cum s-a mai întâmplat, nu de puţine ori. La ora 12.00 am plecat pe teren şi nu am dat mare importanţă faptului. Dar a doua zi curentul tot nu venise. Iar am stat liniştiţi crezând că e vreo avarie serioasă. Dar a treia zi am pus mâna pe telefon şi am sunat la Electrica Furnizare. Şi acum a început coşmarul. Ni s-a spus că ni s-a tăiat cutentul din cauză că ne-a expirat contractul de închiriere al spaţiului, cu Primăria Turda.

Da, contractul a fost încheiat pe  5 ani şi a expirat în decmbrie 2017. Ni s-a cerut, de către Primăria Turda să solicităm prelungirea contractului şi să anexăm cererii şi câteva acte. Aşa am făcut. Am depus totul în timpul indicat şi am aşteptat să ne vină noul contract. Ni s-a părut puţin ciudată cererea Primăriei, deoarece în contractul existent scria negru pe alb:

Dar ne-am conformat.

Am sunat la Primăria Turda şi am întrebat de situaţia contractului nostru şi ni s-a răspuns că… ÎNCĂ NU E SEMNAT. Bun şi când se semnează? Nu ştim. Când are domnul primar timp.

Iarăşi am sunat la Electrica Furnizare şi le-am explicat situaţia, dar… NU I-A INTERESAT. Spuneau că ei ne-au trimis o înştiinţare în luna octombrie, alături de factură. De ce nu ne-am uitat?! Păi uite că nu ne-am uitat. Şi ştiţi de ce? Pentru că noi plătim facturile ÎN AVANS. Băgăm o grămadă de bani în avans şi, de multe ori chiar nu ne uităm la facturi. Dar noi, fiind aşa buni platnici, oare nu meritam să fim sunaţi şi să ni se ADUCĂ LA CUNOŞTINŢĂ SITUAŢIA? Că suntem o instituţie. Suntem ZIAR.

Staţi că nu e gata tărăşenia. Elctrica Furnizare ne cere să mai plătim încă o dată deschiderea pe firmă a furnizării curentului electric, în jur de 300 de lei. Serios? Păi asta se plăteşte când ni se taie curentul din cauză de neplată, nu când plăteşti în avans.

Şi încă ceva: Primăria Turda ne-a emis factura de plată a chiriei pe luna februarie 2018 tot în baza CONTRACTULUI VECHI. Şi ne întrebăm: factura asta e valabilă?

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS