<
Eveniment

Siena, fiica unei turdence, a uimit la “Românii au talent” (video)

Siena este fiica și mândria soților Constantin și turdencei Irina Sonia Vușcan, cei doi sunt  profesori universitari și  sunt  stabiliți de 5  ani în China. La doar 7 ani, micuța își făcea debutul muzical în emisiuni televizate din cea mai populată țară din lume. La 9 ani, Siena este o vedetă locală, invitată la diverse emisiuni de la televiziunile din China, numele ei de scenă fiind Xie Na.

Siena s-a născut în SUA și la 4 ani s-a mutat în China împreună cu părinții ei. Un an de zile nu a mers la școală, dar în acest timp, a reușit să învețe limba locală adică mandarina.  I-a uimit pe chinezi la prima ei participare la un show de talente, când a interpretat o melodie în limba chineză – Dimineața spre școală. Prestația ei a fost urmărită de zeci de milioane de telespectatori din provinciile Shandong și Jiangsu.

Vineri, 3 aprilie, micuța Siena a participat la “Românii au talent” unde, fanii emisiunii au avut parte de un moment magic, răsplătit cu un “Golden Buzz”. Cea mai impresionată a fost Andra care a și apăsat celebrul buton auriu.

Andra s-a ridicat imediat în picioare și a recunoscut imediat după actul artistic că a vrut să apese butonul auriu. ”De când a început să cânte, m-am gândit să apăs butonul”. Siena a cântat o melodie militărească din China, iar trilurile sale au făcut sala să se ridice în picioare!

”Avem în față unul dintre cei mai liberi copii din lume, și acesta vine din China”, a mărturisit Andi Moisescu.”Cred că are cele mai mari șanse să câștige anul acesta, deoarece este wow”, a spus Mihai Petre. ”Vine un meteorit din Cosmos și te lovește. Nu ai ce face. Atâta lumina, este genială din toate punctele de vedere”, a spus Florin Călinescu.

1 comentariu

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS