Eveniment

Șofer din Câmpia Turzii implicat într-un accident pe o autostradă în Cehia

Un șofer din Câmpia  Turzii a fost implicat într-un accident rutier pe o autostradă din Cehia. Acesta s-a răsturnat cu mașina pe autostradă şi se pare că accidentul s-a produs pe fondul condițiilor meteorologice. La locul accidentului s-au deplasat echipaje medicale, poliție și pompieri pentru a evita producerea unei tragedii. Şoferul din Câmpia Turzii a fost transportat la spital, după ce a ieșit singur de sub mașina răsturnată, iar la spital s-a constat că avea o mână ruptă.

“Nu aveam viteză mare, aveam aproximativ 80-90 km/h, datorită faptului că era un vânt puternic și ploua, am derapat, am acroșat parapetul și m-am izbit de un parapet de beton, răsturnându-mă. Am crezut că o să mor, mi-am văzut moartea cu ochii, cu ultimele puteri am oprit motorul și m-am târât afară din mașină. Imediat șoferii din mașinile care au oprit la timp în spatele meu, au sunat la salvare. Cât de tare am fost izbit de parapetul gros de beton, Dumnezeu m-a ocrotit și nu a lăsat să pățesc ceva rău. Acum sunt la spital, mi-au pus mâna în ghips și mă pregătesc să vin acasă, în Câmpia Turzii la familia mea. În prima fază eu m-am speriat, doar mi-am văzut moartea cu ochii, dar acum, când sunt mai liniștit, realizez cât de mare e puterea lui Dumnezeu, nu m-a lăsat să pățesc nimic grav”, ne-a declarat Lukacs Sergiu, șoferul din Câmpia Turzii care a suferit accidentul.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS