Eveniment

Spiritism? Satanism? Masonerie? Ce Dumnezeu se întâmplă la Câmpia Turzii?!

În cursul zilei de miercuri, 26 aprilie, în presa locală au apărut o serie de știri pe surse, că la Câmpia Turzii se fac “ședințe de spiritism și invocare a spiritelor persoanelor dispărute”, scrie websiteul 15 minute care citeaza o sursă: „Am văzut pe fereastra unuia dintre apartamente cum erau niște lumânări aprinse și mai mulți oameni stăteau în cerc și parcă ziceau o mantră. N-am mai stat să văd despre ce e vorba ca să nu fiu văzut de cei dinăuntru”, ne povestește un martor.

Printre cei care participă la ședințele de spiritism se pare că s-ar număra și consilierul județean, Petre Pop…” scria websiteul ziar 15 minute.

“Eu sunt creștin ortodox și niciodată în viața mea nu am participat la vreo ședință de spiritism”, dezmințea știrea Petre Pop într-o intervenție pe același website „Este o chestiune hilară, scornită probabil de către cineva care dorește să-mi facă rău. Eu sunt creștin ortodox și niciodată în viața mea nu am participat la vreo ședință de spiritism. Cât despre ezoterism, există exoterism, adică învățătură pentru toată lumea și ezoterism, adică dezvoltarea capacităților spirituale, prin intermediu propriu. Eu sunt creștin ortodox, iar la respectiva locație este sediul unei societăți comerciale, deci sub nici o formă nu se pune problema unui asemenea „eveniment””.

Nu este pentru prima dată când  Petre Pop “se jură că nu fură” (aici l-am citat pe Zdreanță din celebra poezie scrisă Tudor Arghezi) însă bomba a apărut la câteva ore distanță, cand ziarul Câmpia Express a publicat o serie de poze unde persoane din PSD Câmpia Turzii apar “spânzurate” într-un ritual “satanic”, putem numi această faptă dacă este să privim învățăturile creștine.

Din articolul scris de Ziarul Câmpia Express aflăm că:

“În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, o funcţie inventată după chipul şi asemănarea lui Petre Pop şi plătită regeşte din bani publici, în Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, având politicianul cap de afiş. Iniţiat în organizaţie la finalul anului 2015, Petre Pop, împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice.”

Francmasoneria la Câmpia Turzii

Conform informațiilor pe care le deținem la Câmpia Turzii există un „Mare Orient” format din 3 Loje: Crucis Fratres (loja masculina condusă de Petre Pop), Hypatia (loja feminină condusă de Monica Uioreanu) şi Comanderia Cavalerilor de Malta Câmpia Turzii.

Primul semn al existenţei lojelor masonice la Câmpia Turzii se află în Muzeul Prima Şcoală Română, pe o plăcuţă gravată în lemn. Placa a fost montată acolo la ordinele „Maestrului Mason” Petre Pop.

Ritualurile masonice

Ritualurile la care masonii din Câmpia Turzii participă (majoritatea fac parte din PSD) au loc la parterul unui bloc din apropierea sediului PSD. Printre obiectele folosite se găsesc funii cu care sunt legaţi de gât noii adepţi, săbii, pumnale, însemnele masonice (echerul, compasul, piramida), tabla de şah, dar şi un sicriu sau un cap de schelet. Interesant e că în imaginile de la ritualurile ce au loc la Câmpia Turzii apar şi nişte scaune care până anul trecut se găseau pe holurile Palatului Cultural.

Jurământul cumplit pe care cei ce intră în masonerie trebuie să-l respecte

“Jur, in numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor, sa nu divulg niciodata secretele, semnele, cuvintele, invataturile sau practicile francmasoneriei si sa pastrez tacere vesnica asupra lor.

Fagaduiesc si jur sa nu tradez niciodata nimic din acestea, nici prin scris, nici prin grai, nici prin gesturi, nici sa pun pe altcineva sa scrie, sa litografieze, sa graveze, sa tipareasca ceva, sa nu dau in vileag in vre-un fel ceea ce mi s-a descoperit pana in aceasta clipa sau ce mi se va descoperi in viitor. Daca nu ma voi tine de cuvant, ma oblig sa ma supun la urmatoarea pedeapsa:

– sa mi se arda buzele cu fier inrosit;

– sa mi se taie o mana;

– sa mi se smulga limba din gura;

– sa mi se reteze gatul;

– cadavrul meu sa fie spanzurat in loja in timpul primirii unui nou frate, iar dupa aceea sa fie ars iar cenusa aruncata in vant”, este jurământul depus de participanţii la aceste ritualuri.

Printre persoanele identificare în pozele ce au intrat în posesia noastră, pe lângă Petre Pop şi Monica Uioreanu, apar angajaţi ai Companiei de Apă Arieş, profesori, angajaţi ai Primăriei, dar şi persoane venite din alte localităţi pentru iniţiere”.

Este cu adevărat masonerie la Câmpia Turzii sau doar o prosteală pe față pentru ca unii creduli să cotizeze?

Întrebat dacă face parte din masonerie, unul dintre membrii PSD din Câmpia Turzii ne-a răspuns: “io n-am ce face cu banii?! Is prost să cotizez?!”

 

Ziar de Cluj într-o anchetă proprie prezintă:

“Studierea şi înţelegerea istoriei francmasonilor şi a principiilor acestora ar scoate la iveală existenţa unei variante elitiste a societăţii, cu valori morale deosebite.

Doar că, la nivelul despre care vorbim în acest caz, având în vedere personajele şi ceea ce aflăm despre ele doar dacă efectuăm o căutare pe paginile instanţelor, fără să mai discutăm de background-ul politic şi de cel moral, aceste întâlniri, şedinţe si ritualuri par a fi doar un teatru ieftin, pentru a ieşi în evidenţă cu ceva, într-un oraş distrus, secţie cu secţie a combinatului, de interesele politice”.

Una peste alta, din păcate Câmpia Turzii a fost pusă din nou pe harta țării, însă de data asta într-un mod rușinos, presa națională preluând aceste fapte reprobabile în care “maestrul” mason Petre Pop i-a costumat pe câțiva concetățeni într-o piesă de teatru ieftină, în care până și personajele lui Caragiale ar fi invidioase.

Reacția ghirișenilor nu a întârziat: “n-am pățit așa ceva până acum” a fost reacția unui pensionar, de 80 de ani din Câmpia Turzii la vederea imaginilor cu oamenii spânzurați din ritualul masonic.

PSD Cluj se dezice de colegii de la Câmpia Turzii:

Într-o intervenție publică, Horia Nasra, președintele PSD Cluj, se dezice de colegii de la PSD Câmpia Turzii:

“Astăzi, îi asigurăm pe clujeni și pe toți membrii PSD Cluj că procesul continuă, dorim să fim mai buni și mai uniți pentru a sprijini proiectele comunităților, însă NE DEZICEM CATEGORIC de asocierea unor colegi cu organizații de acest tip.

Rezolvarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea comunităților noastre trebuie să fie preocupările curente ale politicienilor, nu activități sau ritualuri controversate!

PSD Cluj”

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS