Eveniment

Talhărit și bătut la Moara cu Noroc de faţă cu bodyguarzii

Un nou scandal în Câmpia Turzii. Vineri seară un client ă fost bătut  în fața bodyguarzilor fără ca aceştia să facă nimic. Bătaia s-a petrecut, culmea, in faţa camerelor de luat vederi, susține cel agresat, care a depus o plângere la politie.

 

Iată ce scrie cel agresat pe facebook: „Tâlhărit la drumul mare!!!!! Anul de grație 2017!

Tocmai am depus plângerea nr.354 din 28.10.2017. Am fost tâlhărit, iar oamenii de ordine din Localul Moara cu Noroc au stat cu mâinile în sân, deşi am apelat la dânşii. Mi-au spus că nu au ce face. Halal democrație!  Ajungi să mergi cu geaca pe tine şi să te dezbrace „băieții” şmecheri, prieteni cu „sistemul”. Cum? Mergi la fotbal, cu geaca la protestele de anul trecut, sunt imagini, cumpărată de la Călin Câmpian. Joci fotbal cu Basca Dacian, Stoica Ovidiu, Blag Gabriel Ionut, Mihai sau alții. Apoi te vezi cu Pop Gabriel, Poneu Calioc (omidee), ZuperZoly  sau  alții La Strada. Mergi mai! Intri la Moara cu Noroc unde şmecherii îți iau geaca, chipurile doar ei au geacă de genul şi îți şi iei capace pe faza asta. Fugi în fața camerelor de supraveghere, ca să te simți în siguranță. Nici gând! Ernestin Szolosi sau Horatiu Szolosi au ridicat din umeri cand m-am plans ca vreau sa sun la 112,  nu mai aveam baterie la Mobil. Primeşti capace de la agresor şi oamenii de ordine ridică din umeri, probabil că-s pesedişti, altfel nu-mi explic. În ce lume trăim?”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS