Eveniment

Tombola UȚUSOR CRIS și-a desemnat câștigătorii

„Pentru că vrem să ne fidelizăm clienții și totodată să le demonstrăm că suntem mereu alături de ei, am conceput o tombolă.
Începând cu data de 12.12.2018 până în 30.12.2018 toți cei care vor închiria din flota noastră o mașină pe o perioadă de cel puțin 10 zile, voi intra automat în Tombola Sărbătorilor de Iarnă. Extragerile la această tombolă se vor desfășura în data de 31.12.2018, la sediul firmei UȚUSOR CRIS în prezența tuturor clienților, pentru a elimina orice suspiciune. Și pentru că suntem darnici și vrem să fidelizăm cât mai mulți clienți, o să avem trei premii: locul întâi, locul doi și locul trei. Premiile o să le aflați în momentul în care se va semna contractul de închiriere.” Timpul a trecut și am ajuns în ziua mult așteptată.

Tombola UȚUSOR CRIS și-a aflat câștigătorii:

1.Gaciu Lucian care a câștigat premiul 1
2.Suciu Samuel care a câștigat premiul 2
3.Mocean Valeriu care a câștigat premiul 3

În primul rand felicitări câștigătorilor și dorim să vă mulțumim tuturor clienților noștri pentru că apelați la serviciile noastre.
Atât echipa UȚUSOR CRIS închirieri auto cât și echipa UȚUTAXI vă urează sănătate și un An Nou Fericit și plin cu bucurii.
Toate aceste lucruri nu sunt altceva decât un gest de recunoștință, din partea firmei UȚUSOR CRIS pentru toți clienții fideli.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS