Eveniment

Traficantul de MDMA şi cannabis din Câmpia Turzii, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare

Magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins apelurile declarate de către inculpatul Cobzariu Andrei Ciprian, trimis în judecată pentru trafic de droguri, şi ale DIICOT Cluj împotriva sentinţei penale a Tribunalului Cluj, prin care inculpatul fusese condamnat la închisoare cu suspendare, hotărârea rămânând definitivă.

 

La începutul lunii februarie a acestui an, judecătorii instanţei de fond îl condamnau pe acesta pentru mai multe infracţiuni legate de  traficul de droguri, aflate în concurs, aplicându-i acesuia pedeapsă cea mai grea, de trei ani de închisoare, cu suspendare, şi interzicerea unor drepturi.

 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj dispuneau la începutul lunii septembrie a anului trecut reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Cobzariu Andrei Ciprian, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Câmpia Turzii, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu.

 

Acesta a fost acuzat  că în cursul lunii septembrie 2017 a procurat din Spania, în vederea comercializării, cantitatea de 196,8 grame cannabis, şi 20 de comprimate de MDMA care i-au fost livrate prin intermediul unei firme de coletărie cu punct de lucru în Sebeş, judeţul Alba.

 

La data de 06.09.2017 inculpatul a fost surprins în flagrant în timp ce ridica de la reprezentanţii firmei de coletărie coletul conţinând drogurile de risc şi de mare risc.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.