Eveniment

Turdean bătut de un şofer, în zona Vâlcele, după ce respectivul l-a tot şicanat în trafic!

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, de loc din Turda, de profesie tehnician de reparaţii de utilaje pentru drumuri, se află pe culoarele I.M.L. Cluj şi povesteşte: „Vineri, 9 martie, mă îndreptam spre Cluj-Napoca, în automobilul personal, venind dinspre Turda. S-a întâmplat însă ca, înainte de localitatea Vâlcele, să înceapă şicanarea mea, de către şoferul care conducea un Citroen roşu. Pe acesta, fără să vreau, l-am încurcat, cred, la o schimbare de bandă – însă incidentul nu necesita să ia o asemenea turnură, aşa cum s-a petrecut după puţine minute. În continuare,  acesta a încercat de mai multe ori să mă determine să ies pe banda a doua şi, de fiecare dată când am făcut-o, frâna brusc în faţa mea. A tot frânat de câteva ori până când – carosabilul fiind umed – am „reuşit” să intru în el, dar fără a-l avaria”. În acel moment s-a declanşat urgia, scrie Gazeta de Cluj.

 

Povesteşte în continuare turdeanul: „S-a dat jos din maşină şi m-a întrebat, ţipând, de ce mă leg de el. Coborâsem şi eu din maşină, crezând că am de-a face cu un om normal. Apoi mi-a ars un pumn năprasnic, în figură, după care a plecat mai departe, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic! Eu, ce să fac,  m-am oprit la postul de poliţie din Feleacu – îi reţinusem numărul de înmatriculare – şi am întocmit plângere la adresa lui, după care m-am deplasat de urgenţă la U.P.U. Cluj-Napoca. De acolo, am fost transferat de urgenţă la Clinica de Chirurgie Maxilofacială, unde am fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe şi am rămas internat timp de două zile, cu diagnosticul de fractură de piramidă nazală. Acum, după ce voi duce certificatul medico-legal la poliţie o să las autorităţile să-şi facă treaba. Vă daţi seama cum arăt acum, sunt în concediu medical pentru mai bine de două săptămâni, plus spaima familiei când m-a văzut, într-un hal fără de hal, totul din pricina unui scelerat”. Este poftit curând în cabinetul de consultaţii, de unde se întoarce cu un certificat în care medicii i-au recomandat între 23 şi 25 de zile de îngrijiri…

 

„Legat de evenimentul din localitatea Vâlcele, comuna Feleacu, a fost întocmit un dosar penal pentru lovire, momentan cu autor necunoscut. După identificarea conducătorului auto, acesta va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovire”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, ag. şef principal Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS