<
Eveniment

Un nou accident în Tureni

Azi în jurul orelor 11.00 a avut loc un nou accident în Tureni. O femeie în vârstă de peste 70 de ani a fost lovită, pe trecerea de pietoni, de o mașină. Femeia traversa stada, iar camioneta venea în viteză. Din cauza vitezei, dar şi a vizibilităţii reduse datorată îngustimii şoselei, şoferul nu a văzut trecerea de pietoni şi nici pe femeie. La faţa locului a venit poliţia locală, iar o ambulanţă a dus-o pe femeie la Cluj. Poliţia naţională a ajuns după ce femeia a fost transportată la spital, la Cluj.

Este un nou accident dintr-un lung șir de accidente începute pe raza comunei Tureni după ce, pe mijlocul șoselei, au fost instalate borduri. În nenumărate rânduri Dana Mănăilă, primarul comunei Tureni a luat atitudine împotriva instalării bordurilor, dar toate demersurile ei au fost zadarnice.

Vezi aici: Director la Compania de drumuri: „Cine eşti dumneata de-ţi permiţi să mă suni şi cine ţi-a dat dumitale numărul meu de telefon?” – https://www.ziarul21.ro/actualitate/11-celebs-who-have-drastically-changed-their-style/

 

Şi peste o oră, Primarul Dana Mănăilă ne-a anunţat că a mai avut loc un accident. Un autoturism, ce venea din Turda spre Cluj s-a răsturnat în zona hotelului Paradis. În faţa lui era coloană de maşini, şoferul a frânat prea târziu, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS