Eveniment

(Video) COMPACT feat Maria Mocean – un duet minunat la Zilele Câmpiei Turzii

Duminică, ultima zi a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii, ziua dedicată artiștilor locali, celor care au plecat din Câmpia Turzii și au uimit o lume întreagă, a adus și o surpriză. Alături de trupa Compact a urcat pe scenă și Maria Mocean, o tânără speranță a ghirișenilor, o voce minunată, o surpriză gândită de echipa formată în jurul primarului Dorin Lojigan care ne-a oferit cele mai frumoase Zile ale Municipiului Câmpia Turzii în 20 de ani de când acestea au loc.

Astfel, “Fata din Vis”, melodia care ne face să trăsărim de fiecare dată când o auzim, duminică s-a auzit într-un format nou, un duet între Paul Ciuci și Maria Mocean, o combinație care a rupt aplauze pentru tânara speranță a Câmpiei Turzii.

“Maria, o voce faină”, a exclamat Paul Ciuci, omul plecat din Câmpia Turzii care a cucerit o Românie întreagă cu trupa Compact.

Despre experiența Mariei de a cânta alături de Compact s-a destăinuit Carmen Mocean, mama Mariei: “Cu toţii avem visuri, idealuri, dar şi idoli pe care am vrea să-i întâlnim măcar o dată în viaţă. Când îţi doreşti cu ardoare să ţi se împlinească un vis şi lupţi din toată inima ca el să devină realitate, momentul respectiv atinge o încărcătură emoţională de neimaginat. Un astfel de vis împlinit a trăit cu mare emoţie Maria, care a avut şansa să îl întâlnească pe Paul, idolul ei încă de pe vremea când avea doar câţiva anişori şi mai mult de atât, chiar să facă un duet cu el. Emoţiile şi-au spus cuvântul, însă interpretarea a fost, zic eu, minunată. Vreau să îi mulțumesc pe această cale Domnului Primar Dorin Lojigan, Irinei Munteanu, lui Róbert Szabó, trupei Compact și Domnului Profesor Cornel Pop pentru acest moment unic!!!”

Despre felul cum a sunat “Fata din Vis” interpretată de Compact feat Maria vă invităm să vizionați videoclipul:

https://www.youtube.com/watch?v=18c3YJYV4AQ&feature=youtu.be

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS