Eveniment

Video. “Împreună pentru Rareș Andrei Olteanu”… Câmpia Turzii a fost mai UNITĂ ca niciodată. Pentru asta Rareș Andrei o să vă mulțumească personal, într-o zi!

Sâmbătă și duminică (16-17 iunie) a avut loc cel mai mare eveniment caritabil făcut vreo dată în Câmpia Turzii. ”Împreună pentru Rareș Andrei Olteanu”, o întreagă comunitate s-a unit și au reușit să adune suma totală pentru tratamentul micuțului de numai un an și trei luni, 31.000 de euro!

Da, am reușit! Cum cine?! NOI, comunitatea unită din Câmpia Turzii, putem spune acum, după ce ne-am mai liniștit.

Nu a fost prima dată când Câmpia Turzii a dat dovadă de solidaritate. În urmă cu doi ani, colegul nostru Adrian Soporan făcea apel la bunătatea noastră a tuturor de a dona câte puțin pentru cazul lui Tiberiu și al Sabrinei într-un mega eveniment realizat pe puterile lui căruia i s-au alăturat evident oameni de bine. Rezultatul: amândoi sunt bine, plini de speranță și încredere.

La  doi ani distanță, prietenul nostru Alex Socaciu ne-a sunat dacă putem bea o cafea împreună. A venit cu tatăl lui Rareș Andrei, care ne-a povestit necazul prin care trece. Eram pe terasă La Strada și cu lacrimi în ochi am ascultat povestea tristă. Fără să știm ce să facem am zis că o să-l ajutăm, Adrian Soporan avea experianța evenimentului din urmă cu doi ani (Tiberiu și Sabrina) dar acum trebuia să fie ceva diferit. Totul a început cu un articol, un articol care a doborât toate recordurile de citire (peste 800 de mii de cititori) iar telefoanele au început să sune și au început să vină și donațiile.

Ni s-au alăturat Rareș Morar și Adi Horvath, “Băieți, hai să o facem în stil mare!” și rezultatul a fost pe măsură.

Rareș Andrei Olteanu a avut nevoie de 30.000 de euro, iar din donații direct în cont și din donațiile de la evenimentul de sâmbătă și duminică s-a strâns suma totală, sumă care fără voi nu era posibil a fi strânsă iar pentru asta vă mulțumim.

Mulțumiri încă o dată pentru oamenii din Cluj care au bătut drumul până la Complexul La Trei Lacuri pentru a dona, mulțumiri pentru oamenii din Turda care duminică au fost prezenți La Trei Lacuri, mulțumiri și oamenilor din Câmpia Turzii care într-un număr extrem de mare au venit pentru a dona.

Mulțumiri Primăriei și Consiliului local Câmpia Turzii care și-au dat acordul pentru organizarea acestui eveniment în Complexul La Trei Lacuri, mulțumim lui Cristian Lascău pentru ajutorul dat în desfășurarea turneului de fotbal pe terenul de la Complexul La Broscuța, iar aici mulțumim Alex Socaciu pentru implicare și ajutor.

Mulțumim celor 15 echipe de fotbal pentru că au înțeles scopul acestui eveniment, mulțumim arbitrilor pentru răbdare și corectitudine, mulțumim Chişu Adi pentru ajutor, mulțumim DJ Mishu pentru sonorizare la campionatul de fotbal. Mulțumim echipelor de pescari înscrise și felicitari câștigătorilor, mulțumim d-lui Vasile Horvath și Doru Vlas pentru implicare, susținere și organizare a acestui concurs de pescuit, mulțumim Rareș Morar pentru cel mai mare concurs de cros organizat vreodată în Câmpia Turzii (peste 100 de participanți)

Mulțumim Lăcătuș Nicușor și întregii echipe de voluntari pe care-o conduci, cei mai frumoși, cuminți, harnici și deștepți copii pe care i-am întâlnit, fără ajutorul lor eram depășiți. Mulțumim Ema, fată dintr-o bucată, unde a pus mâna s-a văzut, ajutorul tău a venit ca o mănusă, mulțumim The Barberist Barbershop Răzvan Nicola și Adi Toader, pentru faptul că de la ora 10:00 pana la 17:00 ați tuns și aranjat non-stop. Băieți, sunteți de senzație! (recomand).

Mulțumim Vasile Soporan pentru imortalizarea momentelor cu acel Photobooth (Zâmbete la secundă), peste 1000 de fotografii, cele mai frumoase amintiri de la un eveniment, Zâmbete la Secundă pur și simplu ne-a făcut să dăm în mintea copiilor.

Mulțumim Chef Van și Chef Dragos P, Chef V și ajutoarelor de bucătari (voluntari) pentru gustoasa mâncare făcută la ceaun, mulțumim Vera pentru implicare și donații, mulțumim Ispas Marius pentru ceaune, mulțumim Ionuț Sebeni pentru implicare și mâncarea senzațională.

Mulțumim Nicolas Pizza din Triteni (cea mai gustoasă pizza) și Mircea Varga pentru toată susținerea și implicarea, pentru pizza oferită celor prezenți! Mulțumim firmei Urcan pentru sponsorizarea făcută în carne și produse din carne, Mulțumim Rainy Cocktail Bar pentru răcoritoarele băuturi preparate pentru participanți, super gustoase, cei mai tari, evenimentele fără voi nu ar fi la fel de reușite.

Mulțumim Brîndușa pentru 30 de minute memorabile de Zumba… ne apucăm și noi :))). Mulțumim Lumânărie, Machete Personalizate Câmpia Turzii (Rareş Ceclan), mulțumim Cosmin Sălagian, Andreea Zimbru, Ildi Marton pentru produsele de cosmetică, Cristian Maier, Mihaela Sebeni, Alin Pop Photography (super tari pozele, nr. 1, toată lumea știe), multumim Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, mulțumim batalionului 814 Tancuri Turda, și Batalionului Apărare Antiaeriană Turda, mulțumim armata Floresti, mulțumim regimentului de Pompieri Turda pentru participare și implicare.

Mulțumim Parohia nr. 2 din Câmpia Turzii, prin Părinte Sebi Zăhan și pr. Aurelian Cherecheș, singura parohie care s-a autosesizat și implicat în strângerea de fonduri pentru Rares Andrei.

Mulțumim Cosmin Mocean, mulțumim megastar Leluț, mulțumim Nicu Bendea și Bob Rădulescu, mesaje extraordinar de emoționante și motivante (nu vă imaginați cât au contat).

Mulțumim Spitalului Municipal Câmpia Turzii, mulțumim CAA, mulțumim Poliția Câmpia Turzii, multumim primăriei Câmpia Turzii pentru donații și implicare, mulțumim lui Dorin Lojigan și lui Sabin Ghemeș, mereu alături de oameni, mulțumim Poliția Locală Câmpia Turzii. mulțumim Adrian Jurca  „Frozen”, multumim Casa Verde pentru pâine (Fodoreanu), multumim Sorin Utu (UTU Taxi).

Mulțumim  Ansamblului Mugurelul prin Nelu Mihășan, mulțumim Julia’s Dance Crews- minunate micile dansatoare, mulțumim Dj Ovy – cel mai bun, mulțumim 21ForKids pentru că i-ați adus pe Micky, Minnie și Bugs Bunny tocmai de la Disney.

Mulțumim principalilor sponsori: Ziarul 21, Flower Studio, MC Adrian Soporan, Hoorex, Carp Next Level, Express Center, Tabaco.

Iar cu voia dumneavoastră mulțumim lui Adi Horvath, lui Rareș Morar, lui Adrian Soporan și lui Sergiu Jucan, muncă, determinare, implicare, oboseală… dar rezultatul a fost pe măsură.

Într-o zi, Rareș Andrei Olteanu o să vă mulțumească personal.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS