<
Eveniment

Ziua Națională, sărbătorită și în comuna Viișoara

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și în comun Viișoara, miercuri, 29 noiembrie 2017, printr-un spectacol artistic găzduit de Căminul cultural din localitate.

Programul a cuprins scenete cu tematică istorică având ca subiect momentul decembrie 1918, poezii și cântece patriotice interpretate de elevii Școlii Gimnaziale Viișoara. De asemenea, publicul a fost încântat și de către ansamblul de dansuri populare din localitatea Urca, ansamblu pregătit de către instructorul Martin Canta  și formația de muzică populară și de petrecere condusă de profesor Nelu Gabor. Invitatul special a fost tânărul interpret de muzică populară Ionuț Langa.

În  alocuțiunea sa, primarul comunei, ing. Ioan Roman a reamintit locuitorilor faptul că urcanul Ion Bozdog a fost unul dintre cei 1228 de delegați prezenți la Alba Iulia la 1 decembrie 1918, delegați care au proclamat ,, unirea acelor români şi a tuturor teritoriilor locuite de dânşii cu România”, fapt care nu trebuie uitat și de care locuitorii comunei Viișoara trebuie să fie foarte mândri.

La finalul spectacolului, primarul, ing. Ioan Roman a premiat  cuplurile din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Camelia Costantea,

director

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS