Actualitate

Exclusiv! Reacția edilului Dorin Lojigan după picarea guvernului PSD

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL a trecut cu 5 voturi peste limită. 238 de voturi au fost pro această moțiune. PSD pierde puterea după 7 ani și jumătate de guvernare- exceptând Guvernul Cioloș.

Am luat legătura cu edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, căruia i-am luat un punct de vedere în legătură cu acest aspect:

„Astăzi, 10 octombrie 2019, cel mai incompetent și aservit intereselor obscure guvern al Romaniei post-decembriste, împreună cu premierul marioneta, care a batjocorit instituțiile țării au căzut prada democrației și Constituționalității!
Majoritatea parlamentară a decis ca aceasta gașcă servilă a lui Dragnea, cu mulți incompetenți și demagogi să plece și să lase loc oamenilor care se pricep și știu ce trebuie să facă.
Am toata convingerea că noul guvern, liberal, cu Ludovic Orban în funcție va restabili ordinea în justiție, economie și instituții și va micșora semnificativ deficitul bugetar al țării!

Dragi cetățeni ai Câmpiei Turzii, ați văzut, în ultimii 3 ani câte poate face o administrație locală LIBERALĂ, acum veți vedea ce poate face și o administrație națională LIBERALĂ!

MULT SUCCES, LUDOVIC ORBAN, MULT SUCCES KLAUS IOHANNIS!”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS