Actualitate

Exclusiv. Video. Câmpia Turzii ia fonduri direct de la Bruxelles  

Într-o conferință de presă susțină la Școala Gimnazială Mihai Viteazul din Câmpia Turzii, cu ocazia proiectului „Viața în Gradina Verde”, Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii a scăpat niște detalii care fac cinste municipiului Câmpia Turzii.

„Mă tot gândeam dacă să o zic sau să nu o zic. M-ați provocat cu conceptul de grădini urbane. Ceea ce o să spun acum este un aspect pe care îl cunoaștem 4, 5 oameni din primărie. Un vis mai vechi de-al meu, care încet, încet, prinde viață și mă refer aici la faptul că trei orașe din Transilvania au fost selectate de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest, pentru a obține în exercițiul financiar viitor al Uniunii Europene, 2021-2027, finanțare direct de la Bruxelles pentru acest concept de grădini urbane. Aceste trei orașe sunt: Câmpia Turzii, Beclean și Oradea. Pentru Câmpia Turzii, proiectul la care ne-am gândit este amenajarea Parcului Municipal „Berc”. Am început să facem niște pași pentru a demara un nou proiect, un concurs de soluții cu amenajarea acestui monumet fantastic pe care îl are Câmpia Turzii și pe care nu multe orașe nu îl au. Mulți primari au avut acest vis, însă se pare ca acum se poate împlini.” A declarat Dorin Nicolae Lojigan în conferința de presă susținută

Acest proiect pare a fi unul dintre cele mai exclusiviste proiecte pe care administrația locală l-ar implementa. Se vorbește că s-ar dori să se facă legătura între Complexul de Agrement „Trei Lacuri” și Parcul Municipal.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS