campanie campanie
Actualitate

Facturi mai ieftine la curent cu până la 20%

În urma liberalizării pieței de energie electrică, în urmă căreia orice cetățean are dreptul să-și aleagă singur furnizorul de energie, pe piața românească de energie au apărut companii dedicate și înclinate spre utilizatorul final, cetățeanul.

Ce înseamnă asta?

Liberalizarea pieței de energie electrică se traduce într-un mare avantaj pentru client întrucât acesta poate să-și aleagă singur furnizorul de energie electrică și gaze naturale, cât și oferta potrivită consumului și nevoilor sale.
Schimbarea se face GRATUIT și nu presupune întreruperea furnizării energiei electrice sau de gaze naturale, iar ulterior schimbării, noul furnizor va putea să îl reprezinte în mod direct pe client în relația cu distribuitorul.

Pentru cine optează lumea în general?

Enel Energie – prezent pe piața românească din anul 2005, Enel este acum cel mai mare investitor privat din țară, în domeniul energetic, cu operațiuni de furnizare şi distribuție a energiei electrice, precum și producție de energie din surse regenerabile.

Enel desfăşoară un program de investiții care vizează asigurarea unui serviciu adecvat pentru utilizatorii finali, îmbunătățirea calității și siguranţei rețelei, cu respectarea standardelor de mediu ale Enel, iar acum, Enel vine cu cea mai bună ofertă pentru utilizatorul final.

  • Costuri mai reduse cu până la 20% la energia electrică
  • Preț fix garantat pe perioada contractuală
  • Beneficiul de a avea în același plic atât factura de energie electric, cât și de gaz sau opțiunea de a opta pentru factură electronică
  • Asistență telefonică cu număr dedicat 24/24, unde optând pentru una dintre ofertele Enel, puteți beneficia de intervenții de urgență la instaalațiile electrice, instalațiile de apă și canalizare, servicii de lăcătușerie și tractare auto asigurate de o echipă de profesioniști gata să intervină 24/7.

Cum poți să ajungi clientul ENEL?

Sumplu – unul dintre partenerii ENEL va face toate demersurile schimbării din rețeaua veche în cea ENEL, iar din partea dumneavoastră presupune doar o copie de buletin și ultima factură de la furnizorul de energie.

 

(Campanie de informare partener ENEL)

 

 

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS