<
Actualitate

Facturile CAA se pot plăti de acasă prin intermediul aplicației AqMeter

Clienții Companiei de Apă Arieș îşi pot plăti facturile și prin intermediul platformei AqMeter – www.aqmeter.com. Astfel, în completarea soluțiilor de tip internet și mobile banking deja oferite, adăugam o nouă modalitate de plată gratuită, un mod facil de plată, din confortul casei, fără a mai fi necesară deplasarea la casieriile CAA sau la punctele de încasare.

✅Prin intermediul aplicației Aqmeter, clienții au acces ușor, în orice moment, la următoarele facilități:

➡️actualizarea datelor de contact;

➡️vizualizarea/descărcarea facturilor de apă și canalizare;

➡️plata on-line a facturilor emise;

➡️primirea facturilor în format electronic.

✅De asemenea, utilizatorii aplicației își pot administra singuri contul de client: își pot schimba parola, pot administra mai multe contracte cu un singur cont, pot face setări de configurare pentru a primi notificări prin e-mail. Pentru crearea unui cont in aplicația Aqmeter, utilizatorii trebuie să parcurgă urmatorii pași:

1. Descărcarea aplicației din Google Play Store (Android) și App Store (iOS);

2. Crearea contului prin apăsarea butonului „Inregistrați-vă aici”;

3. Introducerea unei adrese de e-mail valide, a unei parole și bifarea opțiunii „Compania de Apă Arieș”;

4. Introducerea numărului de contract specificat pe factură, a numărului de factură aferent oricarei facturi emise în ultimele 3 luni și accesarea butonului „Verificati”, pentru verificarea corectitudinii datelor;

5. Bifarea căsuței „Sunt de acord cu termenii și conditiile Aqmeter”;

6. Selectarea butonului „Creare cont”;

7. Primirea unui e-mail pe adresa introdusă la punctul 3 pentru crearea și confirmarea contului;

8. După accesarea emailului primit, veți da click pe link, contul dvs. creându-se automat;

9. În vederea accesării contului, veți avea nevoie de adresa e-mail și parola setate la punctul 3. Pentru toate autentificările ulterioare, abonatul va introduce datele de logare setate, respectiv adresa de e–mail și parola.

✅Aplicația se adresează tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu Compania de Apă Arieș.

➡️Abonații care doresc să beneficieze de primirea, pe adresa de e-mail, a facturii lunare curente, pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare, trebuie sa efectueze următorii pași:

1. Crearea unui cont online (vezi pașii anteriori);

2. Accesarea paginii Contract;

3. Înregistrarea pentru primirea facturii în format electronic, prin bifarea opțiunii „Factura electronică” și specificarea adresei/adreselor de email la care doriți să vi se trimită factura electronică.

💧ℹ️ Vă reamintim că facturile pot fi achitate prin intermediul punctelor de încasare din arealul de deservire și a aplicațiilor: Paypoint și un-doi Centru de plăți, prin aplicația PAGO – www.pago.ro, Stațiile de Plată SelfPay – www.selfpay.ro și prin bancă în conturile: Banca Transilvania Turda : cont RO93BTRL05101202A7261701; Banca Transilvania Câmpia Turzii : cont RO66BTRL05101202A7261702; NOU! – plata prin BT24 Internet banking – Banca Transilvania – secțiunea PLĂȚI UTILITĂȚI – furnizor COMPANIA DE APĂ ARIEȘ ; Banca Comercială: Cont RO17RNCB0110072404740001; – Trezorerie: Cont RO30TREZ2165069XXX022746

www.caaries.ro/aqmeter/

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS