Actualitate

FELICITĂRI CETĂȚENILOR TURZII CU SPIRIT CIVIC !

Azi, 05 iulie 2019 la ora 09.35 la sediul Poliției Locale Turda, s-a prezentat numitul P.I din Turda care a predat un portmoneu negru găsit în Turda, zona str. Câmpiei. Dispecerul de serviciu a preluat portmoneul iar la verificarea acestuia și în prezența unui martor, a constatat că acesta conține suma de 2.440 lei, card de sănatate, permis de conducere, card bancar și un certificat de înmatriculare.
In baza documentelor a fost identificat proprietarul portmoneului, domnul F.A în vârstă de 45 ani din loc. Boltuț, care a fost informat să se prezinte pentru a-și recupera portmoneul cu documente și întreaga sumă de bani.
Datorită operativității Poliției Locale Turda, numitul F.A la ora 11.40 s-a prezentat pentru a i se restuii portmoneul iar pe această cale transmite mulțumiri găsitorului pentru gestul său.
Poliția Locală Turda promovează și apreciază astfel de comportamente, susține spiritul civic și vă recomandă să a veți grijă de bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră.

Poliția Locală Turda vă stă la dispoziție în limita competențelor legale.

Director Executiv,
Moldovan Valer

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS