Actualitate

Femeia dispărută din Viișoara, a fost găsită în Ceanu Mare

 

Kazak Camelia – Loredana, de 35 de ani, din comuna Viișoara, dată dispărută vineri, a fost găsită pe raza comunei Ceanu Mare.

Aceasta a fost recunoscută de către o femeie din comuna Ceanu Mare, după ce a citit despre dispariție în mass-media și a apelat serviciul de urgență 112, informând autoritățile. A fost găsită în cimitirul vechi al  satului, unde se ascundea de ochii lumii.

Astfel, a venit în sprijinul politistilor care erau angrenați în acțiuni de căutare a acesteia. Pentru depistarea femeii, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, împreună cu cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală și jandarmi, sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale, efectuau acțiuni de căutare/scotocire pe raza comunelor Viișoara, Ceanu Mare și Frata.

În prezent, femeia este în afara oricărui pericol. Se continuă verificările pentru stabilirea motivelor care au determinat plecarea femeii de acasă.

„Mulțumim cetățenilor care dau dovadă de spirit civic si vin în sprijinul polițiștilor!”, transmit polițiștii clujeni.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS